Dag 17, bestemming Page

Door Monika - 11-08-2019 16:17

Ja! De zon schijnt wanneer we opstaan. Dus snel ontbijten, uitchecken en naar Monument Valley. En wat is het er prachtig. En wat is het bijzonder om hier echt te zijn na al die foto's ervan te hebben gezien...

We schudden over de Valley Drive (in onze hoge SUV en met heel voorzichtIg rijden durft mijn man dat aan) en zien de beroemde butes. Vroeg opstaan heeft een voordeel, ook nu is het nog niet zo druk. Als wij de drive verlaten, komen de auto's ons nog net niet in file tegemoet. We rijden naar de Utahkant voor een iconische foto. Dat we toch iets te ver doorrijden wat het 'Forest Gumppoint' betreft, maakt niet uit. 

Dan vertrekken we naar Page. Wederom een mooie route. In en om Page kun je veel doen, maar wij hadden geen zin om al een half jaar vantevoren excursies (bijv. Antelope canyon) te boeken. Dan moet je op tijd gaan letten en kan er niets meer spontaan. We zien wel.

Iets over tweeën komen we bij het hotel (weer een andere tijdzone) en we mogen al naar onze kamer. Die is ruim! Er staan drie bedden, wat de jongens heerlijk vinden. We blijken schuin tegenover Big John's bbqrestaurant te slapen, dus wij weten wel waar we eten vanavond!

Na een korte pauze gaan we zwemmen in Lake Powell. Heerlijke strandmiddag. Na het douchen gaan we eten, we moeten even wachten op een tafel, maar ook hier zijn we net vóór de drukte. Buiten speelt er een band maar we kiezen ervoor binnen te eten. Het is superlekker!

Na het afrekenen drinken mijn man en ik buiten nog een Bud en genieten van de countrymuziek. De jongens gaan naar het hotel. De rij van mensen die wachten op een tafel groeit nog steeds... begrijpelijk. Heerlijk eten, leuke sfeer. Wanneer de band stopt gaan ook wij naar het hotel. We lezen, de jongens doen hun ding, het is een heerlijk rustige, harmonische avond.

Wat een gouden dag.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan