dag 1 Vancouver

Door van den Brug - A couple of years ago

Met de trein van 6.16 naar Schiphol vertrokken, mooi op tijd dus en het was lekker rustig in de trein. Zijn veel te vroeg op Schiphol, maar dat is geen probleem, eerst maar eens koffie en wachten tot Vancouver op het informatiebord verschijnt. Wat een drukte en chaos in zo'n vertrekhal. En wij als onervaren vliegreizigers lopen rond als kippen zonder kop om de juiste incheck balie te vinden, maar na toch maar even gevraagd te hebben....komt het goed (wel stress dus ha ha) Maar dan begint het pas echt, lange rijen zigzaggen, trap op, weer zigzaggen, door de scanner en voor de zoveelste keer je paspoort in de handen, zelf je paspoort scannen en goed naar KIJK HIER kijken, weer stress. Maar dan zijn we er, op naar de juiste Gate. Eindelijk gaan we, denk je, maar duurt het nog bijna 25 minuten (rijdend) voor we bij de startbaan zijn, al die tijd Albert goed vast gehouden, klamme handen.....dat opstijgen is toch wel een dingetje. maar de vlucht viel gelukkig mee, goede service, geen klagen.

In Vancouver een taxi genomen, we hadden een Indiase chauffeur en volgens hem kwamen we uit het land van de melk, het was een zeer wilde rit, heel bijzonder.Het hotel is sober, koffers 2 trappen opgezeuld, maar het bed en de douche zijn prima. Eerst douchen en een uurtje slapen. Daarna hebben we een eind gewandeld langs Robson street en toen richting Canada Place, mooi mooi, al helemaal in de vakantie mood, lekker uit eten geweest en vroeg naar bed. Wat een lange dag.

Na een hele lange nacht (van 20.30 tot 8,00) te hebben geslapen, op loopafstand een restaurantje met breakfast gevonden, in het hotel was dit niet mogelijk, en daarna fietsen gehuurd en de See side route gefietst, prachtige route rond Stanley Park, de totempalen bewonderd en mooie skylines gezien. met de aquataxi naar Grandville Island gevaren, daar wat rond gelopen en genoten.En weer verder fietsen richting Gastown om de Steamclock te bewonderen, alleen de tijd stond stil waardoor er geen stoomgeluiden waren te horen. Nog een enorme hamburger gegeten, wat' n geklieder, en de fietsen weer ingeleverd, Vanavond gaan we nog even geocachen, willen er in ieder geval 1 vinden in Canada, hoop dat het lukt. Het was een mooie dag, Vancouver goed kunnen ervaren en morgen de camper ophalen, We zijn benieuwd. 

 

 

Reacties

Ingrid A couple of years ago

Hi vakantiegangers. De reis goed begonnen dus. Jullie gaan nog megaveel zien. Dus fototoestel bij de hand en vooral GENIETEN
Xx ingrid

Gerry A couple of years ago

Jullie reis is nu echt begonnen. Leuk af en toe een berichtje en foto’s! Veel plezier met de camper!

Maria A couple of years ago

Yes, het is dus nu echt zover!! Zo te lezen genieten jullie al volop! Benieuwd naar de volgende verhalen .

Sietse, Manon en Dex A couple of years ago

Toch een beetje een stressvolle start, maar nu dan toch echt genieten! Veel plezier, we zijn benieuwd naar de volgende verhalen :)

Janine en Francis A couple of years ago

We zijn erg benieuwd naar het vervolg.
Veel plezier!

Carlijn, Nick, spruit, Maika en Jack A couple of years ago

Wat Leuk om te lezen dat jullie het nu al zo fijn hebben! Hele fijne reis verder en lekker genieten 😘😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!