Dag 3

Door van den Brug - A couple of years ago

Maandag 17 juni.

Vanmorgen na het ontbijt koffers gepakt, taxi laten bestellen om ons naar de camper te brengen. We hebben nog 2 uur over, dan nog maar even naar Canada Place een cache zoeken, gelukkig snel gevonden. Er lag een enorm cruise schip “Disney Wonder” aan de kade, prachtig om te zien wat voor een hoeveelheid voedsel naar binnen wordt gescheept, niet normaal.
Met de taxi was het een behoorlijk eind rijden, maar waren mooi op tijd en met een uurtje konden we vertrekken, wat een onvriendelijk volk bij zo’n bedrijf. Onverstaanbaar, kortaf en alles werd afgeraffeld. Camper valt tegen. Veel kapot, beschadigd en vies hmmm tja.
Tom tom aan, eerst naar de supermarkt….onvindbaar, voor ons dan he! Hier zijn wij dus slecht in.
Het starten lukte eerst niet, het remmen heftig en dan ook nog verkeerd rijden. Uiteindelijk een gevonden, gelukkig thuis al een lijstje gemaakt dus dat ging vlot. Afgeladen vol terug naar de camper, blokkeert de kar, deze mag t terrein niet af, gelukkig zat alles in tasjes. Albert sjouwen en ik waken bij de kar pffff
Op naar de camping in Burnaby, blijkt dichtbij te zijn, dus dat viel mee. Camper op de plek…airco en magnetron doen het niet…ik ga uitpakken en Albert het technische deel, mooie taakverdeling van man en vrouw ha ha, firma gebeld en ondertussen stekker aangeduwd….alles doet het, hilarisch.
He he, eten, douchen en morgen richting Hope.

Reacties

Carlijn, Nick , spruit , maika en jack A couple of years ago

Super leuk bericht. Jammer dat de camper wat tegen valt. Zolang die blijft rijden komt alles goed 🤣 en wie praat er eigenlijk het beste Engels van jullie ? 🤔
Nu goed blijven rijden en vooral veel genieten ❤

Janine en Francis A couple of years ago

Heel herkenbaar, dat van dat winkelwagentje 😁😁
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!