dag 5

Door van den Brug - A couple of years ago

Woensdag 19 juni.

Na een koude regenachtige nacht, we hebben op deze camping geen stroom, dus ook geen verwarming (en we hebben ook geen generator) brrr koud opgestaan en maar op tijd vertrokken.
Tom Tom ingesteld en niet meer in het campingboek gekeken helaas, daardoor een mooi deel van de route gemist, we zijn echt een top duo haha, maar het zij zo, jammer dan.
Veel regen onderweg en ook nog wat sneeuw, dus maar in een toer door naar de volgende camping.
Staan voor een dichte poort en weten de code niet, zien onze naam wel staan op het bord, maar lezen maar half wat er op staat. Op goed geluk tikt Albert het huisnummer in en….. de poort gaat open, lachen. Site 4 hadden we gelezen…..bezet, maar weer terug naar de poort hm. Gelukkig komt de campingeigenaresse er aan, supervriendelijk en nu wordt ons alles duidelijk, ha ha (zie foto).
Waterkraan lekte op de eerste camping al een beetje, nu spuit het alle kanten op, we werden fijn door haar geholpen en met een stukje tape hebben we het (tijdelijk) opgelost.
En na 2 dagen weer wifi, wat is dat thuis vanzelfsprekend. Leuke kleine Farm camping met kippetjes en een groentetuin, ze heeft eieren, rucola en radijsjes in de aanbieding. s’ Avonds nog even gewandeld en natuurlijk yahtzee. Plannen voor de volgende dag zijn gemaakt.

Reacties

Maria A couple of years ago

Hoi, wat een belevenissen allemaal. Maar..... gelukkig lost het allemaal weer op! Heb je flink gepoetst dat alles weer goed schoon is💪🏻🥴En maar wat fijn dat Albert zo handig is!! Komende dagen alles goed lezen en het is heel fijn jullie verhalen te lezen🙋🏼
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!