Dag 7

Door van den Brug - A couple of years ago

Vrijdag 21 juni.

Vanmorgen heerlijk buiten kunnen ontbijten en maar weer op pad, richting Revelstoke. We nemen de korte route, misschien niet de mooiste, maar dan blijft er nog tijd over om wat te ondernemen, de toeristische route duurt 6 tot 8 uur, we staan maar 1 dag op de volgende camping, dus de keus is snel gemaakt.
Eerste stop in Vernon gemaakt, Starbucks koffie gedronken en door de stad gewandeld, overal waren murals, mooie artistieke muurschilderingen, de mooiste was natuurlijk die met motoren ha ha.
Daarna doorgereden naar Revelstoke (vandaag voor het eerst niets fout gereden yes) , een route door wijngebieden, boeren landschappen, veel meren en rivieren en de eerste besneeuwde bergtoppen worden zichtbaar, mooi mooi. In Revelstoke gewandeld langs westernachtige gevels, terrasje met uitzicht op de eerste hoge bergen en nog een cache gezocht. Zoeken in alle hoeken bij een museum, was een nano pfff, uiteindelijk geholpen door een personeelslid van het museum. Nog naar een railway museum geweest, ook dit was erg leuk en Albert werd weer een beetje kinds ha ha.
Daarna nog 5 km rijden en we zijn bij de camping, helaas begint het te regenen en onweren.
We liggen er s’avonds op tijd in, en dat is bijzonder voor ons, normaal gaan we altijd laat naar bed. Het zal de Canadese lucht wel zijn. Het was een fijne dag

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!