Dag 12

Door van den Brug - A couple of years ago

Woensdag 26 juni.

Vanmorgen lekker uitgeslapen, best vermoeiend zo’n camperreis. Willen net wegrijden, loopt er op de camping een beer op de weg! Zo mooi, de beer zag er heel relaxed uit, nou, wij niet ha ha, geeft toch een kik. Snel wat foto’s geschoten met mijn mobiel, gaat Albert de auto uit met zijn toestel….gelukkig liep de beer de andere kant op.
Hebben in Jasper de tank weer volgegooid, want zo’n camper lust wel wat. Boodschappen gedaan, gewinkeld en een kleine markt bezocht, daar stond een kraam waar je ringen gemaakt van munten kon kopen. Heel apart en ook de Nederlandse rijksdaalder lag er bij. Koffie gedronken bij Tim Horton, daar hebben we wifi en de foto’s van gisteren kunnen versturen.
Terug op de camping lekker eitje gebakken en relaxen. Nou ja, helemaal rustig zit ik niet meer nu ik weet dat de beren gewoon langs kunnen wandelen ha ha , Albert heeft daar geen last van…..zegt hij.
Helaas begint het weer te regenen. Na de bui nog een mooie wandeling rond de camping, langs een rivier gemaakt. Ook hier zijn veel dode bomen door brandschade. Ik had natuurlijk de berenbel mee, ha ha je weet maar nooit. Morgen gaan we naar de volgende camping, weer richting Vancouver.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!