Dag 15

Door van den Brug - 30-06-2019 08:43

Zaterdag 29 juni.

We zijn op tijd vertrokken, wat een tocht. We laten de groene bergen achter ons en daarmee ook de regen en komen in een heel ander landschap terecht met groen gele bergen, als we dichterbij komen zien we dat de kale bergen met geel verdort gras vol staan met zwart geblakerde boomstammen, een bijzonder maar ook treurig aanzien. Bij een parkeerplaats zijn we even gestopt en zien we op zo’n treurige boom een vis arend zitten, met de verrekijker de vogel een tijdje zitten bewonderen.
Verder rijdend komen we in een veel droger, prairie achtig landschap. Het is er prachtig (al weer), auto weer geparkeerd en koffie gezet en heerlijk genoten van het uitzicht op Kamloops Lake.
Daarna nog een korte stop bij een rivier gemaakt, die over de hele breedte vol ligt met boomstammen.
Nu in een ruk door naar de camping Whistler via Route 99, wat een weg. Een en al lussen, soms net een hobbelende geit of de camper maakt geluiden van een drilboor, erg vermoeiend rijden en zijn blij dat we na 7 uur rijden ons doel bereikt hebben. Op de camping waren er problemen met onze reservering, we stonden geboekt voor 29 juli ipv juni. Gelukkig was er nog wel plek, (zelfs nog luxer), want de Canadezen hebben lang weekend, maandag is het hier een feestdag ”Canada Day”
En…. Het is droog en kunnen buiten zitten zonder door de muggen te worden opgegeten.
Vanavond nog even naar Whistler gewandeld (2,5 km), daar was een enorme levendigheid, heel gezellig. Voor morgen hebben we nog geen plannen.

Reacties

Maria 30-06-2019 21:16 {{button-58014}}

Wat een prachtige reis en natuur, maar wat jammer dat jullie zoveel regen hebben. Komende week beter👍🏻Laat ons maar fijn meegenieten ! Liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan