Dag 17

Door van den Brug - A couple of years ago

Maandag 1 juli (Canada Day)

We gaan vandaag naar Vancouver Island, na  110 km zijn we al bij de Ferry in Horseshoe Bay en kunnen gelijk aan boord en een kwartier later varen we al. De boot doet er 1uur en 40 minuten over. We kunnen lekker uitwaaien op het dek, de witte bergtoppen en de Skyline van Vancouver verdwijnen langzaam uit het zicht. Helaas nog geen walvis kunnen spotten, maar wie weet…..
In Nanaimo richting het centrum gereden en de camper bij een winkelcentrum neergezet (nergens een camperparkeerplaats kunnen vinden), we zijn naar het Cameron Park gelopen, waar Canada Day werd gevierd. Waar wij in het oranje feest vieren, doen ze het hier in rood-wit. Er zijn allerlei activiteiten en muziek/dans van verschillende culturen.
Het is erg warm en we hebben het hier wel gezien.
De camping is nog 12 km rijden, dus een makkie. Als we bij onze camperplaats komen zitten daar de feestvierende Canadezen, ze heten ons vriendelijk welkom, maar we voelen ons erg bekeken en het is wel een beetje tokkie-achtig volk, hmmm….lijkt wel camping Twente of Klein Zandvoort, ha ha. Gaan nog even geocachen bij de camping en vinden er weer 2 (in totaal al 14), daarna nog even naar een meer gewandeld, maar dit was niet bijzonder en…..geen berg meer te zien, we missen dat nu al.
Hopelijk morgen weer mooie plaatjes, staan hier gelukkig maar 1 nacht.
Morgen rijden we naar Campbell River, daar verblijven we 2 nachten, we hebben daar geen water en elektrisch dus ws ook geen wifi.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!