dag 18

Door van den Brug - 03-07-2019 05:05

Dinsdag 2 juli.

Daar gaan we weer, op naar de volgende camping, 150 km rijden naar Campbell River. We nemen de Oceanside Route ipv de Hway, mooie route en na ong. 50 km stoppen we langs de kust, het is nog lekker vroeg (10 uur) en wandelen een uurtje langs het water, het is eb. We zien voor ons allemaal vreemde beestjes, ook een water spugend iets, geen idee wat het is, als je het aanraakt spuit het water en verdwijnt het langzaam in het zand, we hebben het gefilmd evenals een reiger die aan het vissen is, leuk leuk. Kopje koffie gezet en genieten.
Verder rijdend komen we vlak voor Campbell River allemaal beelden uit boomstammen gezaagd tegen, erg kunstig.
De hele kust aan deze kant van het eiland (voor zover we het hebben gezien) ligt vol met aangespoelde boomstammen, echt niet normaal, maar wel een bijzonder aanzicht.
In Campbell River eerst naar het Tourist Office gegaan en daarna lekker gewandeld langs de haven en over de pier, daar hebben we een kinderijsje gehaald, groot dus ha ha.
Een paar km verderop ligt onze camping, aan het begin van een park. En helaas weer geen douches en wifi. We staan tussen hele hoge bomen, daardoor helaas weinig zon, aan een rivier, een heerlijke plek. Nog een mooie wandeling gemaakt en dan zit het er al weer op voor vandaag.

Reacties

Janine en Francis 03-07-2019 08:00 {{button-58047}}

Albert, gefeliciteerd met je nieuwe rijtuig.
😂🤣
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan