dag 18

Door van den Brug - A couple of years ago

Dinsdag 2 juli.

Daar gaan we weer, op naar de volgende camping, 150 km rijden naar Campbell River. We nemen de Oceanside Route ipv de Hway, mooie route en na ong. 50 km stoppen we langs de kust, het is nog lekker vroeg (10 uur) en wandelen een uurtje langs het water, het is eb. We zien voor ons allemaal vreemde beestjes, ook een water spugend iets, geen idee wat het is, als je het aanraakt spuit het water en verdwijnt het langzaam in het zand, we hebben het gefilmd evenals een reiger die aan het vissen is, leuk leuk. Kopje koffie gezet en genieten.
Verder rijdend komen we vlak voor Campbell River allemaal beelden uit boomstammen gezaagd tegen, erg kunstig.
De hele kust aan deze kant van het eiland (voor zover we het hebben gezien) ligt vol met aangespoelde boomstammen, echt niet normaal, maar wel een bijzonder aanzicht.
In Campbell River eerst naar het Tourist Office gegaan en daarna lekker gewandeld langs de haven en over de pier, daar hebben we een kinderijsje gehaald, groot dus ha ha.
Een paar km verderop ligt onze camping, aan het begin van een park. En helaas weer geen douches en wifi. We staan tussen hele hoge bomen, daardoor helaas weinig zon, aan een rivier, een heerlijke plek. Nog een mooie wandeling gemaakt en dan zit het er al weer op voor vandaag.

Reacties

Janine en Francis A couple of years ago

Albert, gefeliciteerd met je nieuwe rijtuig.
😂🤣
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!