Dag 22

Door van den Brug - 07-07-2019 05:44

Zaterdag 6 juli.

Voor we vertrekken gaat Albert het afvalwater lozen en ik nog even naar het toilet. Toen ik terug liep, dacht ik dat er een hond achter mij aan kwam, ik draai mij om en lopen er 2 herten op een meter afstand langs mij heen, mooi begin van de dag toch!
De laatste 300 km te gaan en de teller staat op bijna 3500 km. We nemen de snelste route (heel veel keus is er niet)en vlak voor Victoria gaan we nog eerst naar de Butchart Gardens, prachtig aangelegde tuinen in allerlei mooie kleuren paletten. Van Japanse, Italiaanse, roos en rotstuinen, allemaal even mooi. Veel decoratie van mos beklede dieren, totempalen en fonteinen. Het is er wel heel erg druk. In 1904 is Jennie Butchart begonnen met de aanleg van de tuin en is steeds verder uitgebreid tot een prachtig park.
Daarna is het nog maar 10 km naar de camping en zit het er zo goed als op. Morgen gaan we nog naar Victoria, helaas moeten we er met de camper heen, de bus is geen optie.
We zullen zien wat het brengt.

Reacties

Inge 07-07-2019 19:33 {{button-58117}}

Heb genoten van jullie reis verslag. Zo te lezen en prachtige vakantie. Wens jullie een goede reis terug naar Nederland. Groetjes.

Chris en Renske 07-07-2019 22:32 {{button-58118}}

Het zit er al weer bijna op voor jullie, was erg leuk om zo met jullie mee te lezen wat jullie allemaal meemaken. Nog even flink genieten van de laatste momenten. We wensen jullie alvast een goede terugreis naar Nederland en tot snel!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan