Prince George

Door Jolanda,Nick en Frank - 22-07-2019 06:28

We verlaten de wildernis  van Wells Gray weer via de 30 km onverharde weg. De camper gaat er al echt doorreden uitzien aan de buitenkant. 

Het plan is om naar Williams Lake te gaan, zo'n 350 km verder. De bergen verdwijnen en het wordt heuvelachtig met een aantal grote meren. Tijdens het rijden wordt er steeds gewaarschuwd  voor overstekende herten en elanden. Nou we hebben in de ochtend 4 herten gespot.

De wegen worden rustiger zonder al te veel bochten, ideaal voor de cruise controle.
Bij Wiliams Lake aangekomen zien we geen  borden naar Elysia resort en campground. Het adres wat we hadden pakte onze tomtom niet, msar het viel wel onder Williams lake. Dan maar koffie bij Starbucks, wat blijkt ligt de camping op 2,5 uur rijden terug ergens in de rimboe. 

Dat gaan we dus niet doen, we bellen naar ons volgende overnachting in Prince George. Deze heeft nog plek en mailen (antwoordapparaat) Elysia af.

Er komen dus nog 200 km er bij en om 19:30 melden we ons op de camping. Na onze natuurplekken is dit even slikken. We staan tussen grote trailers met pal achter ons het geluid van de doorgaande weg. Gelukkig is het morgen zondag en hopen we dat er minder verkeer langs komt.

Morgen gaan we naar Smithers op zoek naar een leuke camping. Aangezien we een dag voor op schema liggen kunnen we daar de was doen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan