Victoria

Door Jolanda,Nick en Frank - 31-07-2019 06:32

De vakantie gaat nu erg hard, nog een paar dagen in Victoria en dan varen we naar  Vancouver. De zon is gaan schijnen we rijden weer door bossen en langs  bergen. 

Op onze tocht doen we onverwachts, het was lunchtime, het plaatsje Chemainus aan met prachtige muurschilderingen. De wegen worden drukker naarmate we Victoria naderen.

Ploseling staan we in de file terwijl 500 meter voor ons zwarte rookwolken omhoog stijgen. Toen we na 10 minuten weer konden rijden zagen we een nieuwe zwarte audi geheel onder het witte schuim, met een aantal brandweerwagens er omheen. De inzittenden waren gelukkig ongedeerd.

Onze volgende camping is natuurcamping Goldstream. Van de snelweg af rijden we zo een prachtig natuurpark in, zo'n 15 km van Victoria vandaan. Bij het inchecken ging het mis. Jo stuurde meer richting het raampje voor aanmelden en schampte daardoor de zijkant van de camper aan een oranje metalen paal. Dat was schrikken, toen we op we plek stonden zagen we wat de schade was. Een stootrand was beschadigd en het deurtje van de stroomkabel iets ontzet.

Hier schrikken  we wel van,  we hebben wel een eigen risico  verzekering maar je wilt schade vrij rijden en geen rompslomp  hebben. Maar goed, de plek is prachtig onder hoge bomen en natuurlijk een firepit,  welke snel wordt aangestoken.

Morgen bezoeken we Victoria. 

Reacties

Hannie Keetman 31-07-2019 14:47 {{button-59110}}

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Maar vervelend is het wel.

gelukkig maakt de reis alles, oke bijna alles goed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan