Victoria 2

Door Jolanda,Nick en Frank - 31-07-2019 06:39

Met de camper rijden we naar Victoria. Bij het park hebben we gevraagd naar RV parkeerplek en deze staat ingevoerd in de tomtom. De plek is redelijk dicht in het centrum tegen de chinese wijk aan. Toen we daar aankwamen bleek er een festival te zijn gepland en waren de wegen afgesloten. 

Dan zelf zoeken naar een RV parkeerplek. Met de grote auto dwars door het centrum zoekende naar een plek. Dit bracht wat spanning in de bus teweeg. Uiteindelijk hebben we de auto aan de kustweg gezet op goed geluk. Volgens een andere RV bestuurdder kon het wel. Een bord vertelde anders.

Het centrum is niet heel groot maar met mooie oude huizen in Engelse  stijl.  Ook de tuinen liggen er prachtig bij. Zeker die van the Empress hotel.

We hebben ons aangemeld voor een rondleiding door het parlementsgebouw. Bij binnenkomst een uitgebreide controle om vervolgens iets van de geschiedenis  van Canda te horen van een gids en een kijkje te nemen in de tweede kamer van Canada. Het wad zondag  dus geen speaker of the house gehoord.

Er is ook een kleurrijke  public markt. Meer eten dan winkels maar wel kleurrijke  woonboten en terassen op een vlonder.
Hier heerlijk vis gegeten, nog even de pier op gewandeld naar de vuurtoren om vervolgens weer terug te gaan naar de camping.

Morgen de overtocht  naar het vaste land

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan