Vancouver 2

Door Jolanda,Nick en Frank - 31-07-2019 18:14

De terugtocht is begonnen, vandaag varen we van Vancouver eiland over naar Vancouver. De overtocht duurt ongeveer een anderhalf uur. Maar voordat we gaan varen bezoeken we eerst de Butchard gardens, We zijn er om tien uur, dus nog niet zo druk. We lopen langs prachtige kleurijke borders, Japanse en Italiaanse tuinen,vijfers en rozentuinen in een heuvelachtig landschap. De laatste tuinen wordt het wat meer schuivelen vanwege de drukte.

Daarna in de rij voor de ferry, er staan al heel wat auto’s en campers te wachten maar gelukkig Kunnen we na een half uurtje wachten inladen.

Waar we aan land komen heet de Delta van Vancouver en is een vlak gebied met drukke snelwegen richting  Vancouver. Onze RV camping komt in zicht maar door allerlei afslagen en niet genomen afslagen duurt het voor ons even wat langer om er te komen. De camping ligt bij de snelwegen maar van af onze plek is deze niet hinderlijk te horen. Er is ook een buiten zwembad waar Nick en ik even lekker verkoelen.

Daarna aan de slag met eten en de spullen inpakken en schoonmaken. Het wordt wat later voor we in bed liggen voor onze laatste nacht.

 

Reacties

Arlette 31-07-2019 20:43 {{button-59125}}

Leuk om jullie belevenissen mee te lezen. Goede terugreis! Liefs van ons x

Hannie Keetman 01-08-2019 09:34 {{button-59151}}

Goede terugreis mensen, dat zal afkicken zijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan