Zwolle

Door Jolanda,Nick en Frank - 02-08-2019 11:54

 

 

 

 

 

Het hotel is zeer gastvrij want we mogen tot half één onze kamer hebben. Spullen gepakt, alles zit weer in de koffers.

We vliegen pas half negen 's avonds en om de tijd te doden bezoeken we de Capilano de suspencion bridge. Een hangbrug over een rivier, boomkruinpad en een pad langs een bergwand. We gaan met de gratis shuttelbus vanuit Vancouver, wat prima geregeld is als je de drukte qua auto's ziet.

Om half vijf zitten we klaar om opgehaald te worden als er een mail komt van Britisch airlines. Er is een vertraging van 1:45 uur, dus dat wordt wachten.

Ik sluit hiermee de blog over onze vakantie.
Dank voor de reakties.

Een te snelle afsluiting. 
We zitten in het vliegtuig en deze gaat taxiën voor het opstijgen. Bij het taxiën zal er waarschijnijk ergens in de cockpit een rood lampje zijn gaan branden want hij breekt de procedure van opstijgen af en gaat weer terug  naar de gate.  Er blijkt iets mis te zijn  met een oliefilter.  Er komen mannetjes met pionnen en laddertjes en gaan op onderzoek uit.

Al met al  duurt het 4 uur voordat er het sein veilig krijgt. We hebben dus 4 uur lang in een niet vliegend vliegtuig gezeten. Komt de anderhalve uur vertraging er nog boven op. Komen we op vijf en een halve uur vertraging. 

Voor de overstap hadden we 4 uur, maar komen we nu te laat aan.
Afwachten wat het verder gaat worden, liever veilig naar de overkant vliegen.We proberen wat te slapen tijdens de vlucht. Dat valt niet mee, zeker niet als er om twee uur 's nachts het eten wordt geserveerd.

Aankomst Heatrow is 18:30 dus geen aansluiting. Buiten het vliegtuig aan de ingang van de gate staat BA personeel met tickets en overnachtings vouchers. 
Verder weinig informatie over de overnachting. We gaan de kofers maar ophalen. Bij de lopende band is het erg stil en weinig koffers. Nick gaat op ondetzoek en wat blijkt bagage wordt overgeboekt naar  de volgende vlucht en hij heeft 3 overnachtings pakketjes.

Dan op zoek naar de bus voor het hotel. We zijn bij terminal 2 en lopen dus zoals in de brief staat naar halte 16/17. Hier staan al heel wat mensen te wachten maar van de bussen die komen gaat er niet één  naar Holiday inn Arora. Wat blijkt deze vertrekt alleen van terminal 5. Deze liggen niet op loopafstand bij elkaar maar moet je met de metro, wel free tickets.

Goed uur later na landen staan we dan bij de bushalte. Hier is ook al een grote groep aanwezig. Een bekende vrouw uit het vliegtuig vertelde dat er al 40 min geen bus was geweest. Ook nergens iemand die over  formatie beschikt. Er komen wel bussen, maar niet Arora. Uiteindelijk besluit een buschauffeur maar de groep naar het hotel(blijkt geen Arora maar T5 in de volksmond) te brengen.

Hier wacht ons een warm buffet om 22:00 uur. Nick had kennis gemaakt met een duitse jongen Nils,die alleen reisde en met hem hebben we gezellig zitten eten.

Morgen dan toch naar huis, we vliegen om 11:45 wat een schappelijke tijd is. Er gingen ook vluchten om 6:00.

 

Reacties

Wim 02-08-2019 12:51 {{button-59204}}

Volgende keer maar kamperen aan de vecht bij Ommen.
Wel zo relaxt.
Kun je op de fiets naar toe.
Gelukkig hebben we de foto's en de verhalen nog.
Welkom thuis in ieder geval.

Hannie Keetman 05-08-2019 09:20 {{button-59346}}

En dan, dan is het tijd voor het normale leven.

Wat een overgang als je drie en halve week, zo intensief, heerlijk bij elkaar bent geweest. Je moet elkaar weer loslaten, tuulk is dat goed, maar is altijd wel heel erg wennen.
Maar deze herinnering pakken ze jullie niet meer af.

Werk ze maar weer en tot volgend jaar......

XXX Hannie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan