De drukte achter ons laten

Door Familie Verheyen - 04-07-2019 05:38

Deze voormiddag de Niagara-watervallen in daglicht aanschouwd. Best wel mooi, alleen  was het er over de koppen lopen en zeer warm. De opstijgende waterdamp zorgde gelukkig voor enige verkoeling. Op de terugweg naar het hotel nog even aan karting gedaan met de zonen.

Omstreeks 14u naar Algonquin PP vertrokken. Hiervoor moesten we langs de agglomeratie van Toronto met het nodige fileleed. Zeker 1,5u verloren. 

We overnachten in een B&B in Dorset, te midden van het groen. Prachtige en vooral rustige locatie. Deze avond gaan eten in het lokale restaurant. Owv de wing-avond, kippenvleugeltjes aan 8 dollar, was het even wachten op een tafeltje, maar het was de moeite waard. Na het eten onze eerste wildlife avondtoer met beperkt succes: een ree en een wilde kalkoen. We moeten er nog duidelijk inkomen.

Nog even met de gastvrouw, Beate, gebabbeld. Zij is in 1975 met jaar man geëmigreerd naar Canada. Eerst in Montreal gewoond, vervolgens 12j in Toronto en sinds 9j in Dorset: warm in de zomer en koud en sneeuw in de winter. Dit jaar lag er sneeuw vanaf 1nov tot eind mei. Als je haar bezig hoort, krijg je zowaar zin om hier in de winter ook eens op bezoek te komen.   Misschien moeten we toch maar eens informeren of ze hier nog verpleegkundigen zoeken. 

Reacties

marcella 04-07-2019 07:55 {{button-58054}}

ALLEMAAL GAATje hebt al mooie plaatsen gezien en met het gezin is het toch altijd fijn geniet nog van het mooie dat je Allemaal gaat zien groetjes aan alle jos en Marcella
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan