Het wordt een droomreis !

Door Dave, Jolanda & Lysanne Schuijl - 29-06-2019 19:48

Jarenlang hebben we onze vakanties in Frankrijk doorgebracht, dat komt onder andere omdat we een abonnement van Disneyland Parijs hadden. Al een tijdje wisten we dat er in Anaheim en Orlando een nieuwe gedeelte van Star Wars, in de Disney parken gebouwd zou worden. Aangezien we in Parijs toch wel een beetje uitgekeken waren hebben we uiteindelijk besloten om het afgelopen jaar ons abonnement voor Parijs niet meer te verlengen en toch de overstap naar de Amerikaanse parken te gaan maken. We hebben een hele tijd getwijfeld tussen het park in Anaheim en die in Orlando maar uiteindelijk toch voor Anaheim gekozen omdat Star Wars Galaxy Edge hier eerder open zou gaan.

Disneyland Anaheim

Onze meiden wilden uiteraard toch wel graag mee maar hadden wel hun "eisen" en daar hebben we maar iets mee gedaan. Met als gevolg dat we nu in bijna 4 weken meerdere stedentrips (New York, Las Vegas, San Francisco en Los Angeles), een rondreis van 25 dagen met camper in het zuid westen gaan maken en ons uiteraard nog gaan uitleven in twee pretparken ! Dus onze zomervakantie wordt er een om lang van na te genieten, het wordt een droomreis !

Deze vakantie heeft uiteraard heel veel voorbereiding nodig gehad maar dat betekent ook extra veel voorpret. De vliegtickets en de camper hebben we gelijk al geboekt toen we net terugkwamen van onze vorige zomervakantie, dus net na het boeken stond de aftelkalender op 350 dagen. Het aftellen zou lang gaan duren maar die tijd hadden we ook wel nodig. Vanaf September zijn we begonnen met het uitstippelen van de route en het zoeken en eventueel boeken van de campings en in Maart was onze rondreis helemaal vastgelegd ! We hebben dus wel een paar maanden gepuzzeld om er een fantastische reis van te gaan maken, en dat lijkt gelukt te zijn !

 Inmiddels vermeld de aftSkyline New Yorkelkalender nog 6 dagen want a.s. zaterdag 6 Juli 2019 is het eindelijk  zover, we vliegen non stop van Amsterdam naar New York. Het zal een vlucht worden met Delta Airlines en neemt als het goed is ongeveer 8,5 uur in beslag, een flinke zit maar dan heb je ook wel wat natuurlijk. We zullen twee volle dagen in New York blijven en gaan de bekendste bezienswaardigheden bezoeken.

Op dinsdag 9 Juli vliegen we weer met Delta Airlines vanuit New York verder naar Las Vegas.

In Las Vegas halen we op 10 Juli onze camper op en gaan we de volgende route rijden:

  • Las Vegas
  • Seligman
  • Grand Canyon
  • Monument Valley
  • Page
  • Bryce
  • Zion
  • Las Vegas
  •  Mono Lake
  • Yosemite
  • San Francisco
  • Big Sur
  • Hollywood
  • Anaheim

Op 1 Augustus leveren vroeg in de ochtend onze camper weer in en gaan snel terug naar het vliegveld om met KLM non stop terug te vliegen naar Amsterdam. Daar komen we op vrijdagochtend 2 Augustus weer aan. De vakantie zal er dan echt op zitten, hopelijk hebben we dan prachtige reis gehad die we nooit meer zullen vergeten !

Reacties

Lisa 04-07-2019 17:08 {{button-58060}}

Ziet er goed uit! Onwijs veel plezier!

Nienke 04-07-2019 17:49 {{button-58061}}

Hoi,
Ik wens jullie veel plezier in Amerika en ik hoor vast snel hoe het daar is en/of hoe het was!! 😁

Nettie schuijl 06-07-2019 20:08 {{button-58098}}

Lieve familie.
Heel veel plezier met jullie vakantie.
Voor de kids een belevenis, die ze niet meer zullen vergeten.
Dikke groet van uit Den Helder.
En ik volg jullie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan