Dinsdag 30 Juli: Anaheim

Door Dave, Jolanda & Lysanne Schuijl - 31-07-2019 18:50

Eindelijk slapen we een keer uit, toch wel zeker tot 8.30 uur en dat is vreselijk lang vergeleken de rest van de vakantie. We maken al een gedeelte van de camper schoon want overmorgen moet deze al vroeg ingeleverd worden. Sinds we in Los Angeles zijn hebben we wat last van muggen gehad en helaas ben ik natuurlijk de pineut en heb door de muggenbeten twee blaren op mijn voet staan. Ik heb het opgezocht op internet en het schijnt een normale reactie te zijn als je een allergie hebt, lekker dan want de ene blaas staat op springen en de andere lijkt al een beetje kapot te zijn. 

Ondertussen gaan een van onze buren weg, wij hebben voor Nederlandse begrippen en flinke camper maar de Amerikanen lachen ons  uit. Ok,  deze is ook wel wat overdreven voor twee personen en een teckel, maar je ziet er meer van deze dan die van ons. Inclusief de auto zo'n 30 meter volgens mij !

We ontbijten op ons gemak verder en wandelen dan rustig naar Disney. We komen er om 12 uur aan, het park sluit om 12 uur vannacht dus we hebben nog wel een tijdje om in allerlei attracties te gaan. Vandaag willen we er zo veel mogelijk doen in het originele park, en uiteindelijk lukt dat aardig. De wachttijden vallen best wel mee op een aantal attracties na maar daar kunnen we een Fastpass voor halen. Dan kun je via een kortere rij naar binnen en hoef je dus geen uren te wachten totdat je binnen mag. We zijn nu in Star Tours, Buzz Lightyear Astroblasters, Star Wars Launch Bay, Autopia en Finding Nemo Submarine Voyage en Toontown geweest.

 

Het is vandaag een beetje een gekke dag wat attracties betreft want er gaan er twee kapot terwijl we in de wachtrij staan. Eentje wordt gelijk gerepareerd maar bij de andere moeten we de rij verlaten en ergens anders naar toe. De derde attractie, Star Tours, gaat kapot terwijl we er in zitten, best grappig eigenlijk. Het is een 3D Star Wars film waarbij je in een ruimteschip door het helaal scheurt, maar net voor de landing spoelt de film ineens achteruit. We worden even later uit de attractie gehaald en mogen gewoon opnieuw !

Een aantal attracties zijn in Parijs zo goed als compleet gekopieerd maar hier zijn ook attracties die of heel anders zijn of er in Patrijs niet zijn. Erg leuk allemaal om weer te zien.

We eten een heerlijke pasta bij de Pizza Planet en blijven in het park tot sluitingstijd en zien nogwat van het vuurwerk . We gaan nog in de Jungle Cruise, Pirates of the Caribean (maar diie ging kapot), Alice in Wonderland, Smalll World, Star Tours (die ging ook kappt) en nog een keer naar Galaxy Erge om in de Millenium  Falcon te vliegen. De dames mogen nu als piloot plaatsnemen en dat hebben we gevoeld, hahaha dat viel best tegen. 

Het was een erg leuke dag ook al was íe vermoeiend maar ja dat weet je van te voren. Morgen hebben we nog een hele dag en daarna is het tijd om naar huis te gaan. 

Reacties

OMA EN LUCKY 31-07-2019 23:21 {{button-59134}}

het is nu bijna 11uur s,avonds LUCKY is net nog even mee naar buiten geweest en gaat nu ook lekker slapen je vertelde dat julie last van muggen hebben het is maar goed dat julie nu niet in LAS VEGAS
zitten want zit een enorme plaag met SPRINKHANEN het hele centrum zit er vol van gisteren moest
Hans Klok daar een optreden geven maar kon er niet komen van wege de sprinkhanen
wij ver heugen er op dat julie weer fijn thuis zijn nog veel plezier de laatste dag
en een fijne vlieg reis terug Groetjes OMA EN LUCKY

Nettie schuijl 01-08-2019 08:31 {{button-59145}}

Het schiet

Nettie schuijl 01-08-2019 08:33 {{button-59146}}

hele fijne terug reis wat heel lang gaart duren.
Fijn datjullie zo hebben genoten van julliereis.
Wat zal lucky blij zijn als jullie weer thuis zijn.
Groetjes van onshier.

Esther 26-02-2020 16:10 {{button-61107}}

Hai!
bedankt voor het leuke reisverslag. Wij gaan augustus dit jaar rondje zuid-west Amerika doen en hebben er enorm veel zin in. Wij hebben 2 dagen Disneyland gepland. Kan je mij vertellen welke attracties echt kopieeen zijn van Disneyland Parijs? in elk geval de theekopjes, Dombo maar welke nog meer?
Dan kan ik een beetje inschatten of we nog een 3e dag nodig hebben. Disneyland Parijs kennen we op ons duimpje namelijk :).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan