11 juli - dag 7; Monterey - LA, Los Angeles.

Door Fam. Aerns - 12-07-2019 06:45

We hebben Pismo Beach verlaten en zijn nu in Los Angeles. de rit er naar toewas al geweldig. Langs de kust, waar we we veel surfers zagen, kampeerplaatsen en vooral veel campers. Langs Morro Bay, Santa Barbara en Ventura. Echt schitterend! Niet veel later reden we LA binnen aan de kant van Hollywood. Langs Universal Studio's, via Hollywood Boulevard naar Elaine. Onze adres voor de aankomende 2 nachten. Een bed & Breakfast middenin Hollywood. 10 min lopen naar het begin van Hollywood Boulevard en 10 min lopen naar Sunser Boulevard. En als klap op de vuurpijl 6 blocks van Santa Monica Boulevard. 

Ik had Elaine gemaild, dat we ongeveer tussen 13.00 en 14.00 uur aan zouden komen. En wat een timing weer 13.37 uur! 👏 Elaine runt dit Bed & Breakfast alleen. Gezellig, schoon, incl ontbijt en een te gekke ligging. 

Al snel gingen we de stad in; Hollywood Boulevard. Wat een mensen! Chinees Theatre, Walk of Fame. Om toch een glimp op te vangen van de andere delen van de stad, gingen we mee met een tour; Beverly Hills, langs de rich and famous (langs de huizen van Silvester Stalone, Miley Cyrus, oude huis van Michael Jackson (voordat hij naar Neverland ging), huis en gastwoning van Jennifer López, een van de huizen van Justin Timberlake, Jack Nicolson, de kerk waar de film Sister Act 1 opgenomen is, met Whoopi Goldberg, Bruno Mars, Katy Perry en langs het huis van Tom Cruise wat hij maar niet verkocht krijgt) langs Rodeo Drive, Beverly Drive en door de bergen van LA met uitzicht op de letters van Hollywood en de geheel stad. 

Na de tour wat gegeten en toen moe, maar voldaan naar Elaine. Of toch niet.....Rijck en Eed gingen nog effkes langs de brandweer van Sunset Boulevard. De mannen van de fire departement vonden dat prachtig. 2 Dutchies op bezoek. En die 2 Dutchies op hun beurt genoten met volle teugen en kwamen terug met een t'shirt van dit brandweerstation. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan