13 juli - dag 9; Los Angeles - Las Vegas

Door Fam. Aerns - 14-07-2019 02:54

Vroeg uit de veren, want vandaag stond de rit naar Las Vegas op het programma. Om niet te laat aan te komen, rit duurt ca 4 uur, hadden we de wekker om 07.00 uur gezet. Gisteravond niet geschreven voor het blog, maar wel vast alle tassen 'vertrek klaar' gemaakt. 

Nog 1 keer ontbijten bij Elaine. Wat is het een gezellige, warme plek op een geweldige locatie. En wat zorgt ze toch goed voor ons. Voordat we vanmiddag thuis kwamen, had ze de ventilator al aangezet. Zo was het goed vol te houden op de kamer. Mocht er ooit iemand naar Los Angeles gaan (Martijn v. H.?) dan is dit zeer zeker aan te raden. Parkeren in de straat zonder te betalen (je krijgt een parkeerkaart van Elaine of je mag op de oprit staan). Wanneer je het hekje doorloopt en gaat links, dan is Sunset Boulevard, met verschillende restaurants, slechts 1 blok verwijderd. Ga je rechts en je loopt de straat uit, dan zit je op Hollywood Boulevard. Om bij Chinese Theatre uit te komen is het ca. 15 min lopen.

Om 08.30 uur is het toch echt tijd om afscheid te nemen en vervolgen wij onze reis naar Las Vegas. Je bent al gauw een uur kwijt eer je LA uit bent. Wat een grote stad. Nog even tanken, boodschappen doen en een sanitaire stop, en toen kwam daar toch echt Las Vegas te voorschijn. Een grote stad middenin de woestijn. Las Vegas leeft in de avond. Wij besloten daarom lekker bij het zwembad te gaan liggen. Was ook echt wel aan te bevelen. We hadden inmiddels ook gemerkt, dat de temperatuur flink gestegen was. 48 graden tikte de meter aan!!!! Warmte vind ik geen probleem, kan er ook heel goed tegen, maar dit is niet voor te stellen. Het enige wat je doet, is in/bij het zwembad liggen of op je kamer. Deze was gelukkig voorzien van een hele goede airco. Over de kamer gesproken, die was weer top. Aparte slaapkamer, badkamer, keuken, en 'woonkamer' met een goede slaapbank voor de jongens. 

Eindelijk begon het donker te worden en pakten we eerst de auto om De Strip over te rijden, beide kanten op. Een voor een stonden de jongens uit het dakraam. Ze vonden het geweldig om te zien; zoveel indrukken. Je weet niet waar je kijken moet. Het was mijn 3e keer, maar iedere imponeert Las Vegas me weer opnieuw. Achteraf vonden Eed en Fonn het jammer dat we hier geen 2 nachten bleven. Ik? Ik was weer blij de volgende dag te kunnen vertrekken. Wat een mensenmassa, geluid en beelden. En dat 24/7...... 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan