25 juli - dag 21; San Diego - New York

Door Fam. Aerns - 27-07-2019 06:05

Onze laatste week gaat in en die beginnen en eindigen we in New York. De jongens en Eed keken er al echt naar uit, al hoewel San Diego ook een geweldige afsluiter was qua autorondreis. 

Onze vlucht ging om 07.25 uur. Voor 05.00 uur moesten we de auto inleveren. Gisteren al onze spullen uit de auto gehaald, die er tijdens onze rondreis standaard in gebleven waren en die er eigenlijk gewoon bij hoorde. Om 04.30 uur stonden wij met onze koffers op de luchthaven. Ik had gisteravond al ingecheckt en daarom hoefde we alleen onze koffers maar af te geven. 

De vlucht vertrok op tijd en ging prima. Lekker films zitten kijken. Om 15.57 uur landden we op JFK airport en kon ons laatste avontuurlijke hoofdstuk beginnen. Alles verliep als eens trein, geen gehouwehoer met visa’s, bagage was er al, taxi gepakt en en om 17.50 uur waren we ons Airbnb in Brooklyn. Goede keuze gemaakt; leuke buurt met veel restaurantjes, supermarkt, 3 mogelijkheden om met de metro te gaan. 

Wij hadden ins gesetteld, Rijck en Eed zijn wat bood schappen gaan halen en samen met Finn ben ik wat gaan slapen 😴. ‘s Avonds samen Thais wezen eten. Heerlijk! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan