26 juli - dag 22; New York

Door Fam. Aerns - 27-07-2019 06:39

Je hebt wel eens van die dagen, die je het liefst over slaat. Nou, vandaag was er zo 1:

Reeds in San Diego heeft onze IPad het al begeven, d.w.z.de IPad is ‘gelockt’ en we moeten onze Appel ID invoeren. En laten we die nou net niet uit ons hoofd weten en ook en ook niet bij ons hebben.....😏. Nu is dat nog niet zo erg. We hebben kaarten gekocht voor de Mets (baseball) en daar hebben we het e-mailadres voor gebruikt. Maar aangezien we onze Apple ID moeten invoeren, is ook ons e-mailadres niet beschikbaar. En daarom kan ik ook niet de kaarten via de app, omhoog halen. ‘Het e-mailadres is tijdelijk niet beschikbaar’ wordt er aangegeven. 

EN DAN IS ER ECHT WEL PANIEK IN HUIZE AERNS. En niet zo’n klein beetje.... 😱 Uiteindelijk gisteravond een e-mail geschreven, vanochtend wel 100 x geprobeerd het wachtwoord te vinden of de veiligheidsvrsgen te beantwoorden. Maar niets. We besloten gewoon vanavond te gaan en er even niet aan te denken. Dusss, we gingen de fietstour over de Brooklyn bridge doen. Tenminste Eed dacht dat dit een tour was. Ik (Berlinde) dacht dat het om fietshuur ging. Gewoon laten gaan en uiteindelijk gaan we gewoon zelf over de Brooklyn bridge, want het is geen tour 😉😇 Het was schitterend! Wat een uitzicht, wat een mooie brug. Heerlijk gefietst. Vervolgens door gereden naar One World Observartory. Het hoogste gebouw van New York op dit moment. Above New York City and beyond all expectations. Met de lift in 47 seconden naar de 102e verdieping. Dit gebouw is voor de Twin Towers in de plaats gekomen. Maar het duurde nog wel even voordat we naar binnen konden.....nee, het was niet druk, maar Eed was de pasjes ‘kwijt’. Hij op de fiets naar het fietsverhuurbedrijf en ja hoor.....daar lagen ze nog. Gelukkig 😅 

Inmiddels waren we al weer 4 uur verder en hebben we onze fiets gepakt en zijn naar Pier 25 gefietst langs het water. Daar aangekomenwas de RIB boot weg. Met een uurtje konden we mee. Dan eerst maar even wat eten. Teruggefietst en net voordat we er waren, Rijck in botsing met een andere fietser....Ai, Rijck had helemaal niets, andere fietser ook gelukkig ook niet. Was alleen een beetje boos.....😶 Het liep allemaal goed af en wij hebben een heerlijke boottocht gemaakt met wederom een goed uitzicht. Nu op de skyline van New York, Brooklyn en Staten Island....vanaf het water. 

I.v.m. de wedstrijd van de Mets hadden we he lu maal geen tijdsdruk....🙉 dusss snel terug fietsen en de fiets inleveren, met de metro naar huis, omkleden, eten en dooorrrrrrr....want ik had een reactie terug gekregen, dat de tickets gewoon ter plaatse uitgeprint konden worden....Yesss, let’s go to the Mets. En wat was het een feest. Echt leuk om dit weer een keer mee te maken. Ook de jongens hebben genoten. En, de Mets hebben gewonnen! 

Reacties

Gonny 27-07-2019 09:05 {{button-58856}}

Wat een fantastische vakantie! Mooie foto's. Geniet er nog even van de laatste week! Groetjes Gon😚
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan