30 juli - dag 26; New York - Amsterdam

Door Fam. Aerns - 03-08-2019 17:42

Het is alweer onze laatste dag in New York, onze laatste dag in Amerika, onze laatste vakantiedag..... Wat is het toch snel voorbij gegaan. Gisteravond alle tassen gepakt. Vanmorgen rustig de laatste dingen erin gedaan. De tassen konden we bij onze Airbnb achterlaten, zodat we nog een aantal uren van onze laatste dag genieten konden. 

Met de metro naar downtown Manhattan. De luchtvochtigheid vandaag was wederom hoog. Om veel zweten te voorkomen, want we konden ons verder niet mer douchen, bleven voornamelijk 'binnen'. De echte New York chees cake gegeten 😍. 

Omdat we ook dichtbij het financiële gedeelte waren, zijn we toch ook nog even naar buiten gegaan. Wall Street met de Stock Exchange laten zien. Een druk bezocht punt.

Vervolgens wat gegeten en toen was het al weer 14.30 uur, wat betekende dat we weer terug moesten om de koffers op te halen. Rond 15.15 uur zaten we in de taxi en met wat vertraging onderweg waren rond 16.30 op JFK airport. Inchecken en afgifte van de koffers verliep voorspoedig en vrij snel. Voor de mannen nog 2 mooie bekers gekocht van de NYFD, oftewel New York Fire Department. Een bakkie koffie, thee en choco plus pizza en toen was het dan zo ver; onze vlucht naar Amsterdam vertrok. Na 7 uur en 30 minuten met Delta Air Lines, een prima vlucht, stonden we op Schiphol op woensdag 31 juli. 

 

Dit was het dan, wat is het allemaal snel gegaan. Waar we op terug kunnen kijken is een geweldige reis!! Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Het ene punt kan misschien iets hoger zijn dan de ander, maar het een aaneenschakeling van momenten / emoties. Daarbij heeft de voorbereiding zeker geholpen en ja, het is absoluut waar; boek excursies. Deze doen je reis nog meer laten leven. We hebben genoten!!! en heel veel mooie herinneringen gemaakt en vooral beleefd. ❤️ 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan