Miami, dag 2

Door Sabrina Van Mol - 13-07-2019 03:49

Donderdag, 11 juli 2019

Na het ontbijt gaan we richting Miami Beach. Het is bewolkt, maar lekker warm. Op het strand staat een zeer strakke bries, die het zand tegen onze benen blaast. Niet te doen. Er hangt een gele en een paarse vlag aan het strandhuisje. De gele vlag wil zeggen ‘medium hazard’, de paarse ‘dangerous marine life’. Er is een medium risico op gevaarlijke dieren in het water ... Maar de haaien zijn al wel naar het noorden vertrokken, zegt onze Maria achter de balie. De wind wordt alleen maar erger, we gaan terug naar het hotel.

Terug in het hotel, hebben we de auto laten voorrijden, jawel, herinner, valet parking. We maken nog een bezoekje aan de grote Aventura Mall, met glijbaan, ontworpen door bekende (volgens Mirte toch) architect Carsten Höller. Toen we daar aankwamen, scheen de zon weer al terug op volle kracht.

De Starbucks boodt oplossing voor de wifi en een rustige plaats voor het uitwerken van onze reisverhalen. Mirte en Rune gingen ondertussen verder shoppen.

In de late namiddag nog eens naar het strand geweest. Zeewater nog altijd warm, hoe is het toch mogelijk. Vlaggen waren nog dezelfde kleur, dat belette ons niet om toch in het water te gaan.

We zijn terug gaan eten in ‘the 11th diner’, zoals gisterenavond, dat was lekker en betaalbaar. Het lijkt zo een aluminium caravan uit de fifties, binnen ook zo ingericht. Vriendelijk personeel, bijna uitsluitend Spaanstalig, doen hun hartstikke best om verstaanbaar Amerikaans te spreken, op de Spaanse snelheid van spreken 😊

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan