Relaxen in Fort Myers

Door Sabrina Van Mol - About a year ago

Zaterdag & zondag, 20 & 21 juli 2019

Er staat niet veel bijzonder op de planning, hier in Fort Myers, gewoon wat uitrusten en luieren moet ook kunnen. Ontbijten in ons keukentje is een leuke afwisseling gezien onze hotelontbijten recentelijk. Er is altijd koffie, melk, suiker voorzien op de kamer. De rest gaat Koen in de Publix halen, samen met Rune (daar is goeie wifi, hier niet). De strandbezoeken zijn niet zo lang : na een dik half uur gutst het zweet eraf en kruipen we onder de palmbomen achteraan op het strand. ’s Avonds koken we ook zelf. Organisatorisch niet zo eenvoudig, de keuken is minimaal, zoals in de camper eigenlijk : 4 pitten en 3 potten 😊. Alles is wel kraaknet en splinternieuw. ’s Zondags hebben we een bezoek gebracht aan Bowman’s beach op Sanibel Island. Dit staat bekend voor de vele schelpen die op het eiland aanspoelen. De zon brandt, het zweet loopt er nog maar eens af, met zonnebril verblindt door het witte zand en de witte schelpen, maar het is er heel mooi. Gelukkig is onze huid aan deze omstandigheden al gewend. Zelfs Mirte wordt al mooi bruin (en niet rood). Naast de schelpen, zitten er heel wat pelikanen die hun viskunsten demonstreren. De ene al eleganter dan de andere : sommige ploffen in het water, andere duiken sierlijk, maar altijd met een vis als resultaat. Gisteren stond er een heel boekenschap in de wasserette, die je kon lezen. Ik heb er zelfs 2 gevonden voor mij én uitgelezen. Er komen hier, in Fort Myers, heel wat Amerikanen op vakantie, we begrijpen inmiddels waarom.

Reacties

oma en opa About a year ago

Hallo daar, er is veel te beleven op dat stukje Amerika zo te horen ook veel afwisseling !Warm is het hier ook ,net als op jullie trouwdag 25 jaar geleden ! Proficiat daarmee en geniet nog van de volgende dagen !
groetjes !!

Annie About a year ago

Hello ik verneem hier zojuist dat jullie 25 jaar getrouwd zijn.Een dikke proficiat en vier deze dag op Amerikaanse bodem maar met volle teugen!

Proficiat XXX Annie

Sabrina About a year ago

Merci voor de gelukwensen !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!