French cuisine in States

Door Sabrina Van Mol - About a year ago

Maandag, 22 juli 2019

We zijn ondertussen slimmer geworden : Koen en ik gaan ’s morgens - voor het ontbijt – al naar het strand, vanwege de hitte later op de dag, totdat we het te warm krijgen. Dit is meestal rond 9.15u -9.30u. Na het ontbijt ruimen we op en checken we uit. Dit was echt een mooie locatie.

Op naar Sarasota, onze volgende stop. Het is een supermodern, hip hotel, met zwembad op het dak en ligt in het historic district, nou ja ... dat is eigenlijk om te lachen. We vinden wel een restaurant met ‘french cuisine’. Hier kunnen we even genieten van de patisserie zoals thuis, want dat missen toch wel. Morgen gaan we hier zeker ontbijten, ik kijk nu al uit naar de croissants.

Reacties

🐕 About a year ago

👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!