Tampa Bay, met een zonnetje

Door Sabrina Van Mol - About a year ago

Donderdag, 25 juli 2019

We kijken in spanning naar het weerbericht, want dat beloofde gisteren niet veel goeds. Koen en ik maken ons zorgen om de overvloedige regen, die voorspeld wordt. Deze keer gaan we er niet aan ontsnappen. We bekijken verschillende uitwijkmogelijkheden, maar we zitten er middenin. Dus rijden we na het ontbijt maar gewoon richting Tampa, zoals gepland. We kunnen niet op onze kamer, het is nog te vroeg (meestal kunnen we er wel vroeger op, rond 13.30u). Dan gaan we hier maar even iets eten en drinken (‘fancy coffee’ natuurlijk :D, we zijn hier in ‘t stad). Het regent zachtjes, maar je blijft wel zweten. Daarna kunnen we op de hotelkamer : deze keer heb ik deze uitgekozen, niet het reisbureau. Dat is toch wel een aanrader, dan kies je wat je zelf wil. Deze keer hebben we een heus 2 bedroom-appartement mét keuken en living. Ook weer 4 pitten en 3 potten, iemand moet ons dat toch eens uitleggen 😊. Er zijn ook 3 TV’s mét Netflix-mogelijkheden : we zijn bijna bij met het kijken van ‘Lucifer’, Mirte en ik.

Het Tampa Museum of Art is hier om de hoek. Heel knap gebouw qua architectuur ook. Ideeën borrelen hier op voor ‘Ontwerp’. Op donderdag tussen 4pm en 8pm, is het gratis inkom, een meevaller. Een bezoekje aan de Publix, en we zijn klaar om broccoli met Alfredo-saus te maken, met pasta en steak. Wij zijn er klaar voor, maar de dampkap niet echt ...

Uiteindelijk valt het weer heel goed mee : alle regen is weggebleven. Het is zelfs één van de droge dagen. Een kwartier voor de zondvloed zou beginnen, verdween alles. Onvoorstelbaar, je leert wel je geen zorgen te maken over het weer hier.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!