San Francisco

Door Walter - A couple of months ago

Vrijdagochtend landden we om half twaalf in San Francisco. Na de rijen bij de douane via de BART naar downtown SF. Het was even flink sjouwen met ieder twee rugzakken, maar gelukkig was de wandeling maar kort naar het hotel nabij Union Square.

Nadat we even waren bij gekomen trokken we de stad in. Via Chinatown naar Coit tower. Daarbinnen mooie muurtekeningen om de Efteling achtige wachtrij te doorstaan. Boven waaide je bijna van de toren af. Daarna door naar Pier 39. Er waren meer kijkers dan Sea Lions, helaas. Na het eten met bus weer terug en we sliepen al snel.

Wat zijn de nachten in een grote stad lawaaierig...blaffende en huilende honden, gillende toeristen, jankende sirenes, bulderende vrachtwagens, scheurende auto's. Toch hebben we ook geslapen. 

s Ochtends een koffie met brooodje als ontbijt dat bijna door een Amerikaanse spreeuw uit onze handen werd gejat. Daarna sprongen we op de cablecar. Bij het eindpunt gingen we onze fietsen ophalen. Even langs een super voor lunch en water. Daarna fietsen we in optocht naar de Golden Gate. Tussenstops voor enkele fotoshoots. 

Wat een ervaring het fietstochtje over de brug! Daarna door naar Sausalito. Lekker koffie in de Firestation en even relaxen daar. Mooie zeilboten en jachten lagen daar. Daarna even getwijfeld om im de rij voor de ferry te gaan staan....maar we waren dapper en deden de fietstocht nog een keer in de tegenovergestelde richting. Moe maar voldaan hebben we de fietsen ingeleverd. 

Morgen huurauto halen en de eerste etappe naar Red Bluff.

Reacties

Erna de Nijs A couple of months ago

Goedemorgen als je dit leest
Wat een boel al gedaan in een korte tijd
Hele mooie foto’s ben trots dat jullie zo ver hebben gefietst
Deze app werkt goed heel makkelijk en handig
Allemaal een dikke kus en groetjes

Willem A couple of months ago

Zo al heel wat ondernomen wens jullie allemaal een hele fijne tijd in Amerika

Riet de Groote A couple of months ago

Zo...wat een avonturen al! Leuk om te lezen. Die fietstocht lijkt me echt een belevenis! Over de brug fietsen is vast veel indrukwekkender dan met de auto erover gaan. Geniet verder van jullie mooie reis!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan