Via Joshua Tree naar Lake Havasu.

Door Els en Janina - 01-08-2019 07:23

Onze eerste nacht in de camper achter de rug. Rond een uur of 6 werden we wakker. Als de jongens zich omdraaien in bed schuit de hele camper :-)
Op ons gemakje opgestaan, rondje gelopen en koffers verder uitgepakt. Na een ontbijtje zijn we om 9.45 uur vertrokken.
Via Joshua Tree gaan we ons eerste National Park bezoeken. “Joshua Tree”. Rijden een rondje door het park en maken een paar pitstops voor wat foto-momentjes. 
Via de highway 62 vervolgden we onze trip naar Lake Havasu. Na een tijd door de woestijn gereden te hebben werden we verrast door een sneaker-kerkhof. Allemaal schoenen die hingen aan een stuk huis of aan hekken. Bij Parker dachten we via linkerkant van de oever over de Parkerdam te rijden. Maar helaas …. deze weg is afgesloten voor RV’s. Maar nog even doorgereden want de weg liep langs de Colorado. Even pootje gebaaid en weer terug. Stuk Parker tot de Parkerdam is een heel mooi stukje. Mooie rode rosten en de rivier erbij. Aangekomen in Lake Havasu City moesten we eerst even de London Bridge bekijken. Heel bijzonder. De brug is gebouwd in Londen en is in 1967 in stukken naar Lake Havasu gebracht. Hier is hij weer opgebouwd. 
De omgeving hier draait om de watersport. Je ziet veel powerboaten en waterscooters. We staan met de campers vlak naast de rivier. Dus het duurde niet lang na aankomst dat we er met z’n allen in lagen. Heerlijk ……38 graden is best warm. Zelfs nu ( 22,00 uur) is het nog 32 graden. Zo lekker weer een tukje doen en morgen op naar de Route 66.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan