Lake Havasu - Grand Canyon

Door Els en Janina - 04-08-2019 06:22

Smorgens waren we weer vroeg wakker en de zonsopgang gezien. Toen de zon er ook was was het gelijk weer super warm. Lekker vroeg gaan rijden. Op naar de Route 66. In Kingman de supermarkt opgezocht. Deze x de Bashas bevalt ons beter dan de Walmart. Kids blij met stokbrood ipv het zoete brood.
Eerste stop in Hackberry bij een General Store. Nog helemaal in de jaren zestig style. Erg commercieel maar super leuk en fotogeniek. Daarna tijdje een saaier stuk totdat we langs de ingang van een grot reden die we niet wilde bezoeken, maar het was helemaal ingericht uit de film Cars. Later in Seligman rijden we door een echte Amerikaanse straat met General Gas Station en Stores en Restaurans. Ook nagemaakt van de oorspronkelijke route 66. Helaas hebben we het logo op de weg nog niet gezien, maar in Williams wel een alternatief. Het dorpje Williams bestaat uit souvenirswinkels en restaurantjes allemaal in het teken van Route 66. Overal waar je kijkt het logo. Maar het is ondanks dat wel een gezellig plaatsje.
Onderweg dachten we nog even langs de ingang van het Flintstonespark te rijden voor een foto met het autootje van Fred en Wilma. Nou dat is vergane glorie. Dion zag nog wel een basket, dus hup met een bal de camper uit. Een keer tegen het bord en ze werden aangevallen door een zwerm wespen. Er zat een nest in het bord. Helaas. Op naar de camping. De natuur wordt hier ook steeds groener. Janina en Els hun charmes in de strijd gegooid om een plekje naast elkaar te krijgen. Met een fooi en flink ah en oh hebben we het voor elkaar. De BBQ kan uit de doos ! Het koelt hier aardig af, maar toch wel lekker buiten kunnen zitten. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan