Thuis - Vakantiestress

Door MELB - A couple of years ago

Hallo allemaal,

 

Het is alweer 4 jaar geleden dat we DE grote reis naar de Verenigde Staten hebben gemaakt. Waar pap en mam getrouwd zijn, but what happens in Vegas stays in Vegas. Samenvattend een onvergetelijke reis. 

Dit keer gaan we naar Canada & de Verenigde Staten, MELB goes Canada & USA. Voor diegene die niet weten waar ik het overheb, MELB staat voor Marco Erna Lara Bram. En we gaan dus weer een blog bijhouden, zoals toen (blog van toen is hier ook nog te vinden).

 

De vakantiestress is hier al aardig te merken, want we vertrekken morgenvroeg naar Schiphol waar we in de middag naar Canada vliegen. Hebben we wel alles, zit dat wel in de tas, wat voor weer is het daar. Dat soort vragen gaan er hier door het huis. Echter, pap maakt zich niet zo druk. Die is nu namelijk nog aan het werk en slaapt morgenvroeg uit en pakt zijn tas dan wel een keertje in. Dit werkt natuurlijk niet bij ons allemaal... De eetkamertafel ligt in ieder geval al een week vol met allerlei spullen die mee moeten.

 

We vertrekken morgen dus naar Canada, naar Vancouver en gaan van daaruit rondtrekken. De route is hier volgens mij ook op de blog te vinden dus je kunt precies zien waar we zijn en waar we naar toe gaan. Iedere dag proberen we er iets op te zetten, met of zonder foto’s. Je zou dus op een begeven moment gek worden van de meldingen als we ineens van alles posten (meldingen kun je dus ook uitzetten).

 

Groetjes,

MELB

Lara

Reacties

Ilke A couple of years ago

Heeel veel plezier daar Marco, Erna, Lara en Bram!! Geniet ervan! En wat leuk om weer mee te mogen lezen met jullie reis!

Marion de Wit A couple of years ago

MELB geniet ervan!
Groetjes TMBJ

Tjipke A couple of years ago

The MELB'jes on tour! Have fun!

Patricia A couple of years ago

Heel veel plezier daar. Maak er wat moois van!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!