Vancouver - De stad verkennen

Door MELB - A couple of years ago

Vandaag werden we rond 6:00 uur lokale tijd wakker. Ons hotel ligt aan een drukke straat dus hebben vannacht verschillende dingen gehoord, zoals ook onze bovenburen.... maar verder werden we uitgerust wakker. We zijn toen echt Canadees/Amerikaans gaan ontbijten dus gebakken eieren, bacon en crêpes (soort van pannenkoeken). Super lekker, maar iedere ochtend is toch net iets teveel. We verlangen nu al naar ons eigen ontbijt in de camper ;)

 

Na het ontbijt zijn we gaan fietsen. Fietsen in de zin van met een elektrische fiets met een super charmante helm. Dus voor sommige mensen niet echt fietsen, maar hierdoor wel echt een heleboel van de stad gezien. We zijn bijvoorbeeld naar Stanley Park geweest. Een park als schiereiland van Vancouver als ik het goed zeg. Super groot en heel veel groen! De fietspaden in dat park zijn echt helemaal top geregeld. Dus je kunt heerlijk op je gemak van alles genieten.

Hierna zijn we naar Granville Island gefietst en een hele grote market bezocht. Eigenlijk een hele grote hal waar ze van alles verkopen, met name eten. Verder wou mam graag naar de Gastown Vancouver Steam Clock. Ik dacht dat het grote stoom klokkentoren was. Bleek een beetje tegen te vallen, want hij was helemaal niet zo groot.

In de middag zijn we ook nog naar Vancouver Lookout geweest, waar je over Vancouver kunt uitkijken. Toen hebben we precies gezien waar we hadden gefietst en wat we dus al hadden gezien.

 

Al met al een super productieve dag, maar ook heel vermoeiend (zeker met een jetlag). Morgen weer vroeg op, want we gaan op Whale watching. Hopelijk worden we niet zeeziek en gaan we ook echt walvissen zien!

 

Groeten,

MELB

Lara

 

PS er staat wat foto’s op voor de nieuwsgierige aapjes onder ons ;p

Reacties

Marion de Wit A couple of years ago

Leuke foto's, zo nieuwsgierig ben ik dus wel

Pa en Ma uit het kleine Mill A couple of years ago

de helm en het ontbijt zien er verrekte goed uit. leuke foto"s
gr

Thea A couple of years ago

Dat was zo te zien en lezen een mooie dag in Vancouver. En nu van walvissen dromen en hopen dat ze morgen ook echt gaan komen.

Arnold A couple of years ago

Ik geniet met jullie mee ook met de leuke foto,s.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!