Vancouver > Hope - Alles wat mis kon gaan ging mis...

Door MELB - A couple of years ago

De titel geeft precies weer wat voor een dag we achter de rug hebben.

 

We waren netjes op tijd bij de afgesproken plek om naar Fraserway (de camperverhuurder) te worden gebracht. De bus kwam ongeveer tien minuutjes te laat, maar dat is achteraf het minst erge van de dag. We werden netjes gebracht met al onze koffers alleen toen we uitstapten werden we eigenlijk al naar de verkeerde camper verwezen. Terwijl er maar één grote camper bus te vinden was en we dus precies wisten welke voor ons zou zijn.

 

Netjes al onze papieren ingevuld en ik mag de camper ook rijden!! Weet niet of dat helemaal veilig is, maar goed haha ;) Naar de grootste bus en de koffers ingeladen. Rondleiding gekregen, maar de poepslang (dus voor de afvoer van afvalwater) zat er niet bij. Die gekregen, maar we vonden de camper ook niet heel schoon lijken. Pap en Bram vonden zelfs dat we het moesten melden dus dat geeft aan dat het echt niet schoon was (kruimels en alles van de vorige mensen). Een uur moeten wachten zodat ze de camper konden schoonmaken. Ennnn een national park pas gekregen (140 CAD) en beerspray (55 CAD) ter compensatie. Dus kunnen nu gratis alle parken binnen in Canada.

 

Toen eindelijk aangereden naar Hope. Dat begon helemaal super.... Het stuur van onze bus stond niet recht dus dat was heel verwarrend. Verder was er een heel hoog gepiep te horen tijdens het rijden en had de camper de neiging om naar rechts te gaan. Allemaal dingen die niet horen dus toen maar weer terug gereden. Die mensen zagen ons al weer aankomen....

 

De camper werd ingenomen en het zou een uurtje duren, maar hij werd naar de garage gebracht dus we hadden er niet echt vertrouwen in. Na een uur wachten werd er verteld dat het nog een uur zou duren. Uiteindelijk was het iets van 12:00 uur terwijl we er al waren vanaf 9:00 uur. We werden met een auto naar het winkelcentrum gestuurd om onze tijd daar te verdoen. Het was 14:15 uur toen we groen licht kregen. De camper was helemaal voor ons. Geen idee wat het precies was, dat kon niemand uitleggen. Uiteindelijk reden we 14:30 weg!

 

Alleen het gaat nog steeds niet helemaal soepel. Na het boodschappen doen vielen er natuurlijk nog een heleboel dingen om en uit de kastjes. En de kraan druppelt tijdens het rijden en als we een bocht naar links maken... dat moeten we maar beter niet doen want dan gaat de koelkast ineens open. Dan valt dus al het eten en drinken eruit. Maar goed we vinden wel een oplossing.

 

Het is een lang verhaal, maar we kunnen er nu wel om lachen. Zolang het hier bij blijft... Voor ons is het morgen mams 50ste verjaardag. Jep dat heeft ze slim bekeken om het in Canada te vieren (dat denkt ze tenminste). Wanneer jullie dit lezen is het al haar verjaardag. Heel verwarrend allemaal, maar ze komt er niet mee weg.

 

Groeten,

MELB finally on the road

Lara

Reacties

Marijke A couple of years ago

Volgens het kaartje uiteindelijk wel in Hope aangekomen!
Daar vieren jullie ( heel ongezellig zonder ons allemaal) Erna's verjaardag. Proficiat zussie💋💋💋!! Feestje volgt nog wel neem ik aan🎂??
En die camper, ach pap kan vast wel wat repareren mocht het nodig zijn met een rol ducttape (nemen jullie toch zeker altijd wel mee?)? Of wat tyrips, die kunnen vast ook wonderen doen🤣🤣.

Joany en Harry A couple of years ago

Wow, da's echt een bedrijf waar Marco zich logistiek helemaal thuis moet voelen, we zien het al voor ons. Maak er maar geen werkvakantie van en inderdaad leve de lol. Wij hebben alléén voor gisteren jullie naam veranderd in MELBM (Murphy toegevoegd). Vanaf nu gaat het beter.
De nieuwe halve eeuwling; van harte gefeliciteerd. En MLB natuurlijk ook. "Seeing Sarra" klinkt veel mooier dan "Sara zien" dus wij begrijpen waarom daar. De hugs komen vanzelf over een dag of 20.
Geniet van het moment Erna en plan er nog maar veel moois achteraan. En die camper, wie weet raak je er zo aan gehecht dat hij straks op de oprit van Waterkering 31 staat. Jullie hebben verder toch niks te doen, haha.
Groetjes en verjaarskus van ons, verjaarspootje van Pippa. J&H

Thea A couple of years ago

Dat is niet wat je noemt een vlekkeloze start van de roadtrip die nu echt begonnen is. Maar gelukkig kunnen jullie er weer om lachen.

We hopen dat jij op deze dag ook veel mag lachen, Erna, nu je Sara in Canada zult zien. Hieperdepiep hoera! Hartelijk gefeliciteerd! Geniet samen van deze feestelijke dag!!!

Arnold A couple of years ago

💋💋💋 Erna van harte gefeliciteerd met deze "Sara" verjaardag. Normaal een verjaardag met veel bombarie doch deze keer niet. Maar het zou mij niets verbazen wanneer ze voor jou nog wat in petto hebben.
🌺🌻🌼🌺🌻🌼
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!