Hope > Clearwater - Happy birthday mommy

Door MELB - 17-07-2019 17:54

Mama is zich vanochtend dood geschrokken toen ze wakker werd. Bram en ik slapen namelijk in de ‘woonkamer’ en hadden de camper versierd met slingers en ballonnen. Dus dat was een mooi begin van haar verjaardag. In de Orthello Tunnels (vroeger de tunnels voor treinen) heeft pap ook nog gezongen. Tijdens het rijden zijn we ook nog even ergens gestopt en een taartje gegeten met natuurlijk kaarsjes erop. Jammer genoeg geen vijftig, maar goed genoeg. 

 

Alleen de problemen met de camper zijn niet bij de problemen van gisteren gebleven. We hebben er nu nog meer ontdekt en hebben een hele waslijst van wat niet normaal is. We hebben bijvoorbeeld een slide-out, dus een stuk van de camper wat we kunnen uitschuiven zodat de camper groter wordt. Ik was bezig met de elektriciteitskabel en zag een rood lampje... tjaaa ik weet zelfs dat een rood lampje niks goeds verteld. Bleek dus dat 1 van de 2 motors van de slide-out een storing geeft. Dat was te merken toen we hem wouden uitschuiven, ging niet helemaal soepel.

 

Verder hebben we maar 2 van de 3 gaspitten die werken, niet heel handig... Tijdens het afwassen kwamen we erachter dat we geen warm water met elektriciteit krijgen. Het water wordt wel verwarmd wanneer we het op gas doen, maar ja dan is het gas redelijk snel op en het moet gewoon werken. Ook lekt de waterslang buiten als we aangesloten zijn op het water. En zo gaat de lijst nog verder....

 

Het ergste is nog dat we nog steeds geen bocht naar links kunnen maken. Nu is zelfs de hele lade met drinken uit de koelkast gekomen. Niet helemaal top, want de yoghurt lag door de camper..

 

De lijst gaat nog verder en we gaan morgen naar de garage. Benieuwd hoe dat gaat lopen, hopelijk beter dan de afgelopen dagen. Hebben trouwens ook de helft van ons drinken verloren onderweg, want de klep van een opbergruimte aan de buitenkant is opengegaan. Onze flesjes water lagen dus over de rotonde.. dus kan altijd beter maar we moeten niet te hard roepen.

 

Groetjes,

Waar is de ANWB voor MELB

Lara

 

PS de ducktape zijn we vergeten, maar dat zou wel DE uitkomst zijn voor de koelkast!!

Reacties

Fred 17-07-2019 20:01 {{button-58401}}

Camper bij de verkeerde sloper gehaald?

Arnold 17-07-2019 20:40 {{button-58403}}

Ondanks alles hebben jullie daar toch een leuke verjaardag gehad. Ga zo nog even foto,s kijken.
Hoop dat het met de camper een beetje goed komt want jullie moeten noch een stukkie.

Leny Tervoort-Der put Cramer 17-07-2019 21:28 {{button-58405}}

Hartelijk gefeliciteerd Erna!
Zo te lezen lijkt de camper bij een botsing
betrokken geweest en zijn er nogal wat mankementen.
Ondanks dit probleem,
Heel veel plezier en geniet van jullie reis

Dermout Cramer 17-07-2019 21:29 {{button-58406}}

Naam stond fout😤

Gertie 18-07-2019 09:57 {{button-58424}}

Sorry wat laat, nog van harte gefeliciteerd Erna.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan