Jasper - Yeah bears!!

Door MELB - 19-07-2019 01:46

Ook vandaag loopt de dag weer anders dan gedacht. Het heeft de hele nacht geregend en ook in de ochtend komt het nog aardig uit de lucht vallen. Marco niet fit en de stevige regen zorgen dat we maar stuk zijn gaan rijden. Eerst door stadje Jasper en daarna richting Maligne Lake. Daar aangekomen heeft Marco een tukje gedaan in de camper en heeft de rest een boottocht naar Spirit Island gemaakt. Het water wordt daar ineens turquoise, echt heel bijzonder om te zien. We zullen een foto meesturen. Wij hebben tijdens de boottocht geen regen gehad, maar Marco blijkt meerdere flinke buien te hebben gehad, niks zo veranderlijk als het weer. 

 

We hebben vanaf Maligne Lake dezelfde weg terug moeten rijden en waar we op de heenweg al een kudde elanden zagen liggen, zagen we nu een groepje hornsheep voor een auto uit rennen, een kleine file van auto’s erachteraan. We hebben ook een hert voor de camper de weg zien over steken, maar het mooiste waren de beren. Een moeder zwarte beer met haar jong zaten rustig langs de kant te eten. De moeder stak uiteindelijk voor onze camper de weg over en ging aan de andere kant verder met eten. Yeah, we hebben beren gezien!

 

Het leveling systeem van de camper doet het sinds vandaan ook niet meer. Dat is het systeem dat zorgt dat er vier poten onder de camper komen te staan en de camper waterpas komt te staan. Dus nu staan we een beetje scheef...

 

Groetjes MELB

Erna

Reacties

Joany en Harry 19-07-2019 10:28

Letterlijk en figuurlijk; "Beren op de weg"
Beterschap buurman.
Grtz J&H

Arnold 19-07-2019 17:24

Beren gezien wow, dat is toch genieten. Turquoise kleur water en dan is het ook nog zo mooi helder. Geniet van al dat moois, over de minder mooie dingen heb ik het niet. Kijk uit naar het volgende verslag.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan