Glacier (USA) > Helena - Rafting

Door MELB - A couple of years ago

Vroeg opgestaan, want hebben een drukke dag voor de boeg. Om 8:00 uur vertrokken om te gaan raften!! Was nog een beetje een gedoe, want tijdens het rijden wou het leveling systeem uit (die pootjes onder de camper). Niet heel erg handig van de camper... gelukkig hebben we geen heel hoge drempels gehad en zijn ze niet helemaal uitgegaan.

 

Tijdens het raften zaten we bij een Amerikaanse familie, de zoon van de eigenaar en onze gids. Was echt een super gezellige groep! Lekker nat ook geworden, maar dat was wel lekker want het was tegen de 35 graden. Volgens mij is het in Nederland ook lekker warm...

 

Na het raften moesten we nog best ver rijden, namelijk meer dan 5 uur en we moesten nog boodschappen doen. Niet omdat we geen eten meer hadden, maar meer omdat we de komende dagen niet echt een supermarkt in de buurt hebben.

 

Uiteindelijk waren we rond 21:00 op de camping, gelukkig voor het donker want het was een onverharde weg en het had geregend. 

Lekker vuurtje gestookt en Bram heeft zn ding gedaan met de marshmallows aka spelen met verbrande marshmallows haha

 

Morgen naar Yellowstone, een National park. Hopelijk even langs de Starbucks voor koffie en deze blog erop te zetten. Ben benieuwd of ze mijn naam nu wel goed opschrijven, heb al de naam Lala en Lana gekregen haha

 

Groetjes,

MELB

Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!