Yellowstone > Grand Teton - Camping gemist

Door MELB - A couple of years ago

Vrijdag 26 juli 2019

 

Ja dat klopt, we zijn de camping straal voorbij gereden.

 

In de ochtend hebben we nog een stuk van Yellowstone verkend, want wat zijn al die parken groot! Als je ieder jaar twee weken naar hetzelfde park gaat, dan heb je nog niet alles gezien. We hebben geluk dat het vandaag mooi weer was en het zonnetje scheen, want daardoor hebben we niet veel van Jasper en Banff te voet kunnen zien. 

Hier in Yellowstone hebben ze van die geisers, want het ligt op een breukzone. Iets met vulkanen en aardbevingen. Ik heb geen aardrijkskunde gehad. Maar die geisers geven super mooie kleuren alleen ze stinken ook, namelijk naar rotte eieren. We vinden het jammer dat we nog geen geur kunnen versturen via internet haha dan konden jullie ook mee genieten.

We proberen er weer foto’s bij toe te voegen als het internet het toelaat. 

 

Ik vind het persoonlijk niet erg om een paar dagen zonder internet te zitten, maar sommige hier vinden het maar niks. Alleen we hebben ook helemaal geen bereik met onze telefoons dus sms’en (the old tour) werkt ook niet. Toch best apart dat dat hier nog allemaal kan. Ze kennen bijvoorbeeld op sommige plekken ook geen draadloze pinapparaten, die mensen kijken je dan raar aan. In Nederland is het precies andersom haha

 

Maar we zijn de camping dus straal voorbij gereden. We zijn vandaag van Yellowstone naar Grand Teton (ook een National Park) gereden. De camping lag uiteindelijk super dichtbij de uitgang van Yellowstone en wij waren al bijna helemaal door Grand Teton gereden. Jep pap had het adres ingevoerd (de verkeerde dus) en mam zat voorin. En echt der stond echt een super groot bord van de camping langs de kant van de weg. Uiteindelijk twee uur later aangekomen, maar we zijn er.

 

Groetjes,

MELB

Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!