Grand Teton - Extra scherven brengen hopelijk meer geluk

Door MELB - A couple of years ago

Zaterdag 27 juli 2019

 

Wanneer je een vorm van astma hebt, ben je niet veilig in onze camper. We zijn er namelijk gisteren achter gekomen dat het brandalarm van de camper het doet. De rook van het kampvuur stond namelijk richting onze camper. En dat ruiken we nu nog steeds...

 

Scherven brengen geluk toch? Nou dan moeten het wel miljarden scherven bij ons zijn deze vakantie... 

We hebben vandaag een tocht gelopen bij Jenny Lake. Soort van Angels Landing, maar dan minder eng. Super mooi uitzicht en op de heenweg zelfs een moederbeer met kleintje op het pad in het bos gezien. Ik zie ze liever voor de camper op de weg lopen, zodat er nog glas tussen zit.

 

Over glas gesproken; we hadden al een paar sterretjes in de voorruit, maar nu nog meer. Gelukkig hadden we de dashcam aan dus de knal is nog terug te bekijken. Het was een weg waar al was aangegeven dat er losliggend gravel was en dat je daardoor niet mocht inhalen. Wat doet de auto achter ons: inhalen jah. En toen een harde knal... Aan paps kant (bestuurderskant) de ruit helemaal in honderdduizend stukjes gebarsten. En wat doet de familie Slootmans dan. Achter diegene aan!!!

Gelukkig ging diegene dezelfde kant op als ons dus moesten ze wachten bij de ingang van het National Park. Bram en mam uit de camper om diegene tegen te houden. Gelukkig wou die wachten, bleek een Fransman te zijn. Hij kon wel Engels spreken, maar dus blijkbaar geen verkeersborden lezen haha

 

Later hebben we het gebarsten glas eraf geslagen, want het is gelukkig dubbelglas. Alleen toen kwamen we erachter dat het binnenglas een soort van geplakt zit op het buitenglas. 

 

We hebben weer van alles meegemaakt haha

 

Groetjes,

MELB

Lara

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!