Boise > Dayville Nog meer schade (ahum)

Door MELB - A couple of years ago

Dinsdag 30 juli 2019. Vannacht met de airco aan geslapen, want het is hier heet. De bedoeling was om buiten te ontbijten, maar de wespen hadden het op ons voorzien, dus maar een bammetje binnen gegeten. Nadat Marco zijn rolletje duct tape weer vakkundig heeft gebruikt om ons raam toch echt tot Vancouver op zijn plaats te houden, zijn we gaan rijden richting Dayville.

Gelukkig niet zo'n saaie rechte weg als de dag ervoor, maar kronkelend door de bergen met een landschap dat langzaam aan wat meer groen liet zien. Echter geen grote supermarkt onderweg, dus probeerde we in een klein dorpje koffie en een sandwich te scoren. De koffie lukte, maar iets te eten moesten we in het volgende dorpje proberen, bij een tentje genaamd 1188. Dit tentje zat naast de doorgaande weg met weing parkeermogelijkheden voor onze 10 meter lange camper, dus een zijstraat geprobeerd en jullie raden het al ...... met de achterkant tegen een overstek aangereden ..... dit keer onze eigen schuld. Het is maar goed dat we een verzekering hiervoor hebben afgelsoten. Uiteindelijk daar dus niets gegeten, maar zelfgemaakte sandwiches van Lara gegeten.

Inmiddels zitten we op onze camping Fish Inn, een kleine camping met heerlijke plekken onder de (friut) bomen en een grasveldje om op te zitten. Ondanks de hitte spoeien ze hier, zodat het gras mooi groen is. Ik denk dat we vandaag niet veel meer zullen doen; gewoon lekker rustig zitten in de schaduw en straks weer een beetje BBQ-en.

groetjes MELB

Erna

Reacties

Opa Arnold A couple of years ago

Aandachtig jullie reisverslag gelezen . In bijna elke regel zat wel een stukje spanning. Ik treed in herhaling want ik geniet nog steeds mee met alle avonturen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!