Camper ophalen en op weg

Door Jack & Marion - A couple of months ago

Vanmorgen om 05:00 liep de wekker alweer af, om 6:00 vertrokken we met een bus vol toeristen naar Elkhart om de campers op te halen.  Dat ging erg goed, op volgorde van boeking werden we geholpen en we waren de eerste ;-) Snelle beslissers go first !!!

Gelukkig niet de grootste camper, erg mooi, hagelnieuw, wat zijn die dingen in een paar jaar erop vooruitgegaan; led verlichting, achteruitrij camera's, TV, geluidsimnstallatie, een oven, magentron etc. Superdeluxe. Ervaren als we zijn hadden we het startpakket invenaris achterwege gelaten bij het boeken en zodoende even gestopt bij een Wallmart. Hier voor nog geen 100 dollar, veel meer en beter gekocht dan het starterspakket, o.a. 4 kussen, 2 slaapzakken, keukeninventaris en natuurlijk aansluitend ook de eerste vooraden proviand gekocht.

WE zijn direct rond of 13:00 gaan rijden richting Goshen, alwaar Jack de weg nog goed weet, (geen navigatie nodig) we zijn even gestopt in Milford bij CTB om een foto te maken van Jack zijn oude werkgever. Marion heeft zo gezien waar hij enkele malen per jaar uithing.

Volgend doel was het dorpje Marion, natuurlijk moest Marion daar op de foto. Hier zijn we lekker binnendoor , over de kleinste straatjes gereden. Een belevenis, hier en daar nog wat sneeuw, en zodra je buiten kwam, koud, ijskoud. Maar goed dat we naar het zuiden rijden.

In Marion gaan eten in een klein restaurantje, typisch Engels eten , klasse. We hebben ons namelijk voorgenomen geen standaard VS-fastfood of andere rommel te eten, dan maar duurder maar wel kwaliteit. (zie de foto's)

Het voorgerecht, gestoofde peer, met postelein en geitenkaas en een heerlijke dressing. (erg erg lekkere combinatie, zeer apart) Marion had een apart broodje gevuld met Tonijn, met hierop warme frambozen en chips erbij. Heerlijk, zeer mooi opgemaakt en weer erg bijzonder. Als je maar zoekt, kun je zelfs in de VS goed eten. We moeten nog een campground zoekn, dit bericht wordt vanuit de Starbucks geschreven.

tot morgen...

Reacties

Wil A couple of months ago

lekker ontspannen zo saampjes......genieten ❤️

jacqueline en joost A couple of months ago

Wat heerlijk om weer te mogen meegenieten met jullie . Ook zo lekker geschreven als of je er ook bij bent
Verheug mijzelf nu al op de volgende blog .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!