Dag 4 Mammoth Cave &Nashville Tennessee

Door Jack & Marion - A couple of months ago

Zaterdag morgen besloten door te rijden naar Nashville nadat we de nacht hebben doorgebracht op de parkeerplaats van WallMart vlakbij Indianapolis. Aangezien we de koude temperaturen helemaal zijn , besluiten we Indianapolis te schrappen en gelijk door te rijden naar Nashville. 

Dus toen we in de ochtend (te vroeg)..... wakker werden gelijk koers gezet naar het zuiden. Onderweg ontbeten bij STabucks en daar nog een powernapje gedaan in de kamper. Lekker uitgerust nog verder . Onderweg besloten een stop te maken bij Mammoth Cave, volgens de Amerikanen , het grootse en langste grotten stelsel van de wereld. (Al vinden Amerikanen dat van alles wat ze hebben ;-0 ) HIer een tocht door de grotten gemaakt, leuk, minder mooi dan gedacht. Ook hier weer genoten van het feit hoe mooi die gasten allles kunnen overdrijven. Men is zo blij als men ook iets heeft van geschiedenis of cultuur, dat het breed wordt uitgemeten. Kort; in de grotten hebben eind 19e eeuw TBS patienten gezeten, men heeft er mineralen gedolven en er schijnen ooit Indianen geschuild te hebben.... (gezien de uitgestalde "Artifacts", een paar kapotte potten, uitgebluste fakkels en remakes van oude sokken) Dit natuurlijk vanuit ons, beperkte gezichtspunt, maar wel relativerend, because " not everything is great !" Toch was het de moeite waard en zeker waar voor het geld, waar het reuzenrad ruim $20 p.p. kostte, was de entree hier maar $8.

Verder op weg naar Nashville, einde van de mddag kwamen we hier aan en een campgropund opgezocht. De volgende uitdaging; het de-winterizen van de camper..... (De camper is " winterized" opgeleverd, dit betekent dat alles wat kan bevriezen leeg is, uit is gezet en/of gevuld met antivries) Dit betekent dat we met name het watersysteem weer aan het draaien moesten krijgen, flink wat leidingen moeten doorspoelen, watertanks moeten vullen en het warmwatersysteem aan het draaien moeten krijgen. Maar goed dat er internet is... Het lukte vrij aardig en na een uurtje of 2 deed alles het behalve het warme water. Internet speurtochten leidden ook toch niets. Uiteindelijk heeft Marion onze buurman gevraagd die na lang zoeken erachter kwam dat er een stekker loszat, een deel van het circuit was gewoon niet aangesloten. Eindelijk warm water. lekker !!!

's Avonds zijn we met een shuttelbus naar Nasville Dopwntown gegaan, WOW, wat een stad, wat een feest. Braodway is het uitgaanscentrum, met vele kroegen waar op iedere verdieping (3-4-5 hoog) live-muziek is, vele bands, zangers tec. Een supersfeer en onzettend druk. Hier genoten van alles wat dit uitgaansgebied te bieden heeft, een paar bands bekeken en natuurlijk gegeten en gedronken. Een aanrader !!! Alles is hier weer mogelijk, er rijden trekkerds met aanhanger rond, waarop ~(zoals we dat kennen van de gay-pride boten) op de aanhanger rijdende parties worden gehouden, hetzelfde met monster-trucks, koetsjes, feestbarfietsen etc. etc. Verzin het maar ..... het kan, opvallend op straat stonden zelf kraampjes waar joints wewrden verkocht !!

Terug naar de campground en naar bed..

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!