Dag 8 Reis van Memphis naar New Orleans

Door Jack & Marion - 13-03-2020 05:09

Vandaag doen we niiet veel, we maken de lange resi van Mempis naar New Orleans. Day is een uurtje of 6-7 rijden met de camper.

Onderweg zie je het landschap en vooral het klimaat veranderen. Onderweg heerlijk gegeten bij de Red Lobster, kreeft, langoustines en garnalen met asperges. Heerlijk !!!

In de avond komen we in New Orleans aan, hier is het nog heerlijk, een graadje of 25. We besluiten op de eerste beste campground in te checken, dit met enige moeite aangezien het Office al gesloten is, daarom maar morgenvroeg registreren en betalen.

Ondertussen verbazen we ons steeds meer over wat het Coronavirus te weeg brengt..... hier in het zuiden tussen de 'cowboys' valt het nogal mee, maar in de grote steden schijnt er veel paniek te zijn. Inmiddels horen we dat hier ook alle sportwedstrijden afgelast zijn, wat een geluk dat we in Memphis er al een hebben kunnen bezoeken.

Voor het slapen gaan , pak ik me nog maar een Corona, (zoals inmiddels iedere avond) en die mix ik met Margerita, heerlijk......

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan