Dag 12 op weg naar Houston

Door Jack & Marion - A couple of months ago

Vandaag gaan we op weg naar Houston, dat is een uurtje 0f 5 rijden. Onderweg stoppen we bij een meertje , waar we een wandeling maken. Ook hier vele mooie wilde eenden en schildpadden. Dat is eigenlijk het meest verbazendwekkende van de afgelopen dagen, we wisten niet dat hier zoveel schildpadden in het wild leven.

In Houston aangekomen en met moeite ingecheckt op een campground, het is hier zondag en om 16:00 alles dicht.

Verder beginnen de corona-perikelen hier groteske vormen n te nemen. Op het moment dat we dit schrijven zitten we in de recreatiezaal tegenover een man met masker en handschoenen !!!!! Verder alles wat voor morgen gepland is zoals het spacecenter en het natuurhistorisch museum zijn gesloten. Ook hier komt het leven tot stilstand.  We hebben gelezen dat ook de horeca  en dus ook Klup77n in Nederland gesloten zijn, hoe onwerkelijk.

We besluiten daarom morgen maar te gaan rijden, richting de natuurparken die we deze trip eigenlijk niet wilden aandoen, omdat we die de meeste al enkele malen gezien hebben. Die parken zijn (op dit moement) namelijk nog wel open.....Echter vanuit Houston naar de Southbend van de Grand-Canyon is  naar schatting een mijl of 1500, dus een dag of 2-3 rijden.... 

Tussentijds ook het bericht van de touroperator gehad dat onze vluchten op de oorspronkelijke vertrekdag allemaal veranderd zijn, we moeten nu met een aantal tussenstops via, via naar huis, 2 dagen reizen ipv 1 dag.... Och ja, als we maar thuis komen, daar ziet het voorlopig nog wel naar uit.

We zijn blij dat we zo voortvarend aan de vakantie zijn begonnen, en dus al veel gezien en ondernomen hebben, waarschijnlijk kunnen we de komende 2 weken niets meer ondernemen, jammer....

we keep in touch !

Reacties

Tante Ria A couple of months ago

Het lijkt hier wel oorlog jammer voor jullie geniet er nog van
Grotjes

Loes A couple of months ago

Dan maar plan B inderdaad...
Had al gelezen dat bij jullie ook regels voor corona ingaan en dat zullen waarschijnlijk niet de laatste zijn..
Hoop echt dat jullie nog eea kunnen gaan bekijken zoals jullue gepland hadden...
Nog veel plezier verder
Groetjes 😎
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!