Dinsdag 16 juli van Whitehorse naar Laberge lake

Door Goud - 19-07-2019 04:07

Om 6 uur wakker, lekker douchen en dan naar het ontbijt. As bestelt pancakes met Ahornsirop en Wout eieren met spek,  aardappelen en voldoende koffie. Refill is goed geregeld, als je beker leeg is wordt hij direct weer gevuld.

Om 8 uur rondje gelopen in Whitehorse, eerst naar de toerist centre en wat info opgehaald over de campings en daarna langs de rivier gelopen . Het weer is goed. we kwamen langs de canedian store en gelijk even naar binnen geweest om te kijken of dit de store was waar  we onze boodschappen zouden doen of bij de wall mart.

Veel auto’s gezien met scheuren in de voorruit, geen wonder met al dat grind en de slechte wegen.

Om 1 uur taxi genomen naar Canadream, waar we na het nodige papierwerk en toch maar extra verzekering genomen voor ruitschade en uitleg uiteindelijk om 3 uur van het terrein af reden. 

Tank was nog voor 3/4 vol, twee stoeltjes erbij gehuurd en dus nu boodschappen doen. Eerst op pad voor een barbecue en een bijl, daarna voor boodschappen en op het laatst naar de liquere store om bier, wijn en whiskey in te slaan.  

Om 5 uur reden we weg uit Whitehorse, we hebben zo’n 50 km gereden en camper neergezet bij laberge lake, een camping met alleen een toilet en verder geen voorzieningen maar aan een meer.

As heeft een lekkere maaltijd bereid en uiteindelijk om half twaalf gaan slapen. Het is dan nog steeds licht.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan