Laatste dag op het water

Door Familie de Jong - 10-08-2019 07:20

Donderdag - 8 augustus 2019

Jaaaa het is eindelijk weer mooi weer. Vandaag is het 22 graden in plaats van twaalf. Voorlopig ook even de laatste dag met mooi weer, dus daar moeten we maar even van profiteren. Vanmorgen hebben we eerst weer uitgeslapen en met Stijn gefacetimed. Hij had een goede vlucht gehad en had een leuke verrassing op Schiphol. Klaas zou hem ophalen, maar Annefloor was ook meegekomen. Inmiddels waren ze veilig thuis en had hij een klein beetje geslapen. Hij had erg last van zijn jetlag, was erg moe en wilde eigenlijk naar bed, maar het was nog maar half acht ‘s avonds. Nog even wakker blijven en dan slapen. Of stiekem nog een klein feestje houden?!     

Na het uitgebreide ontbijt zijn Mark en Heidi en later papa en Mark gaan kajakken. Ik ben even bij de Jack en Dianne en de Dombroski’s gaan kijken om later ook nog even van het water te genieten. Heidi en ik hebben weer gezeild. Ze is vroeger zeil-instructrise geweest en heeft mij nog een klein zeillesje gegeven na afgelopen maandag. Ook heb ik een hele tijd zelf gezeild (waar ze uiteraard bij was). Daarna hebben we met z’n allen wat gegeten en gechilld, voordat we weer actief het water op gingen. We (Kaylee, Jessie, Mark, Heidi, papa en ik) gingen namelijk weer surfen. Kate bleef weer thuis in verband met haar rug. Het surfen ging nog beter dan een paar dagen geleden en zelfs zo goed dat papa en ik wat stunts konden doen. Jessie ging op haar buik surfen en tijdens de golf proberen op te staan en dat lukte ook nog! Ik wilde nog één laatste keer surfen, voordat het weer ging regenen en de komende dagen tien graden zou worden. Helaas viel ik een beetje raar en kreeg ik een touw tegen mijn hoofd. Ik hield er een mooie souvenir aan over in de vorm van schaafwond.  

 

Na het surfen ben ik even bij Jack en Dianne geweest om daarna om te kleden, want het was inmiddels gaan waaien en af en toe een spetter. Daarna gingen we met Jack, Dianne, de DeJong’s en papa en ik avond eten. Weer een kleine barbecue. Deze keer hadden we niet direct een dessert na de tijd, want papa, Mark, Austin, Josh en ik gingen pickleball spelen. Pickleball is een soort combinatie van tafeltennis en gewoon tennis. Je had kleine houten rackets met plastic ballen die lijken op een Floorball-bal. Het veld is kleiner dan een tennissers en het spel heeft hele leuke regels. Het was een erg leuk spel om te spelen en papa en ik hebben onze tennis skills nog even laten zien.

 

Na drie kleine wedstrijdjes te hebben gespeeld, gingen we terug naar Jack en Dianne. Daar aangekomen hadden Heidi en Dianne de desserts al klaar staan. We hadden een kokosnoot cake met amandelen, ananas en uiteraard het dagelijkse ingrediënt ijs! 

Na het toetje zijn Kate en ik gaan opwarmen en douchen, want het was inmiddels gaan regenen. Na het douchen stormde het een beetje dus we besloten lekker binnen te blijven. In plaats van spelletjes te spelen, besloten we om een fes wijn open te trekken en onze nagels te lakken. Girlsnight! 

Reacties

Bindert 10-08-2019 19:15 {{button-59573}}

Weer een mooi verhaal. Prachtige luchten. Het wordt daar wel wat koud. Hier is het zo’n 25 graden dagelijks. Een paar weken geleden hadden wij het druk want we moesten 3 vakantiegangers volgen. Jullie, Luts en Dion in Amerika en Willem en Petra. Luts en Willem en Petra zijn gezond allemaal weer thuis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan