Knuffelen

Door Familie de Jong - 16-08-2019 21:28

Dinsdag - 13 augustus 2019

Vanmorgen was laatste ochtend (voor deze vakantie) dat ik wakker mocht worden in een een goddelijk bed in Edmonton. Ik had weer extreem goed geslapen, verrassend zeg. Vanmorgen gingen we weer rustig opstaan en samen ontbijten. Vandaag waren er helaas geen wilde dieren. Na het ontbijt heb ik lang met Brittany (andere dochter van Dean en Teresa) gefacetimed. Ze woont in Colorado en heeft net een kindje gekregen, dus helaas kon ze niet komen. Acht jaar geleden waren we samen met Katelyn een stelletje gekkies, dus enorm jammer dat ze niet kon komen. Het was leuk om even te facetimen en haar kindje Charlotte te zien. Daarna zijn papa en ik onze koffers gaan inpakken. Kendra en Ellie kwamen mij helpen en Ellie vond mijn spullen erg interessant. Alles wat er in ging, ging er ook weer uit. Ze trok zelfs mijn bikini aan.   

Na alles te hebben gepakt, hebben we rustig koffie gedronken en waren we klaar voor onze rit naar Calgary. Dean en Teresa zouden ons brengen. Jackson, Kendra, Ellie en Willy moesten dus in Edmonton blijven en dat betekende dus dat er weer afscheid genomen moest worden en er dus ook weer tranen volgden bij iedereen. Het blijft bijzonder dat er zo’n sterke band is, terwijl we elkaar weinig zien en spreken. Na de tranen te hebben weggeveegd konden we aan onze reis naar Calgary beginnen. We stopten voor papa een laatste keer bij Tim Hortons voor de “timmie’s” en een cappuccino. Ook stopten we bij een een motorshop om een vergelijkbaar jack/vest voor papa te kopen. Helaas geen john deer, maar wel een andere gescoord. 

In Calgary hadden we bij een restaurant afgesproken met de DeJongs om daar lekker te eten. We waren wat vroeg en we hebben nog een kaart met ballonnen gekocht voor Mark en Heidi die gisteren dertig jaar getrouwd waren. Uiteraard hebben we daar allemaal gekkigheid op geschreven en daar konden ze hard om lachen. Dan het laatste avondmaal. We waren bij een Mexicaans restaurant en het was taco tuesday, dus we hebben enchiladas besteld... Nee geintje, natuurlijk taco’s! Ook bestelden Kate, Nathan en ik een bulldog. Dat is een groot glas met verschillende soorten likeuren en een flesje bier op de kop en dat was echt lekker. Na het eten moesten Dean en Teresa weer terug naar Edmonton en dus afscheid namen van papa en je raadt het al; we volgden weer tranen. 

 

 Papa ging met Mark, Heidi en Karsten terug naar huis om spullen te pakken en in te checken. Ik ging met Kate naar Nathan zijn softbal wedstrijd. We gingen voor de tijd naar dollarama om kleine toetertjes en een soort slinger-confetti (functionerend als cheerleader pompons) te kopen. We hadden de grootste lol. Onderweg naar zijn wedstrijd werden we door Nathan gebeld dat de wedstrijd afgelopen was... Neeeee..... We zijn dus maar naar huis gegaan en we zagen dat Nathan zijn auto er al stond. We hebben onze cheerleader-skills dus toch nog even kunnen laten zien en daar waren Nathan en Karsten erg blij mee. We konden door naar de volgende ronde. 

Nadat papa alles had ingepakt en Kate en ik klaar waren met onze uitvoering hebben we nog een laatste keer Swipe gespeeld. Mark stond meteen bovenaan en ik onderaan. Uiteindelijk heb ik aardig wat ingehaald en gingen we gelijk op in de laatste twee rondes. Net voor de laatste ronde gooide Nathan een glas om die bijna over mij heen viel. Mijn reactie: “wow, goede reflexen”. Helaas kreeg ik alsnog water over me heen. Mark vond namelijk dat ik nog niet genoeg water over me heen had gekregen deze vakantie en dus veegde hij al het water op de tafel over mij heen! Ja hoor daar gingen we weer... Als het te serieus wordt moet er weer gekkigheid worden uitgehaald. Heerlijk, ook de verkoeling overigens.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan