11-8 Charleston - Savannah

Door Marjon van Genderen - 13-08-2019 05:09

Opgesplitst voor ontbijt. Rianne en Aat gingen ontbijten bij de pattiserie (lekker deftig) en Erik en ik hadden pech want ons tentje was ......Dicht. Zo kwamen we bij de Starbucks terecht. Tja je moet wat. Door slechte bediening hebben Aat en Rianne mogen ontbijten van het huis. Mazzelaars.

Auto uit parkeergarage opgehaald en koffers in laden voor het hotel. Eerst nog kleine sightseeing door de oudste wijken van Charleston in het southern district: de rainbowstreet, de franse wijk en nog een paar giga villa’s aan zee. Ook nog een paar geconfedereerden gekiekt. Ze bestaan nog.

Het idee is om een tussenstop te maken bij Hunting Island voordat we naar Savannah koersen. Is maar een uur om 😉. Op dit moment zijn we op zoek naar Alligators ipv beren. Benieuwd of dat beter zal gaan.

Hunting Island maakt zijn paradijslijke belofte waar. Wit zand, palmbomen en zee met mooie witte schuimkoppen. De temperatuur van de zee lijkt wel een warm bad. Is toch een beetje raar. Dat zijn wij echt niet gewend. Je gaat de zee dus niet in om af te koelen. Heerlijk gelegen, gezwommen en gelegen. Terug naar auto. Eerst nog even douchen en omkleden. Eenmaal bij de auto vind er een massive attack plaats van een zwerm hele kleine muggen, maar bijten!! Erik en ik zijn de slachtoffers. Na wat gedoe hebben we ze allemaal van ons af kunnen slaan. Jeuk!!!!!

Op naar Savannah. Zou op Charleston moeten lijken. Oogt echter wat duister. We zitten ook in het havengebied, een beetje shabby lijkt het. Dat ze hier spooktochten organiseren is niet heel gek. Veel zwervers ook (en daarvan doen er een aantal best raar). We vinden het er niet zo prettig. Het hotel is ook van hetzelfde niveau kwa uiterlijk. Verder is alles er gewoon en hebben ze ook gewoon een goed bed. Maar om de een of andere reden past deze stad ons niet. Gauw slapen dan kunnen we morgen weer snel verder trekken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan