13- 8 Augustin - Orlando

Door Marjon van Genderen - 16-08-2019 04:24

Immer gerade aus. Rechtdoor naar Orlando (de weg is ook letterlijk recht), het ware droomparadijs van jong en oud. In Orlando zijn namelijk heel veel pretparken. 2 ervan gaan wij bezoeken. Rianne kijkt er al helemaal naar uit, alles uit de Harry Potter boeken gaan we daar terug zien. Je loopt als het ware door het boek en/of film.

Maar eerst dus nog de weg er naar toe. Op de kaart lijken sommige dingen dichtbij, maar het is altijd verder weg dan je denkt. Het is echt een groot land. Aangekomen in Mystic Dunes, ons resort voor 2 dagen, is alles ook echt groot. Groot appartement, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 klein, de ander enorm groot: 2 aparte wastafels, wc, douchecabine, whirlpool en een binnenplaats), een keuken, een eettafel, een salon met bank en fauteuils en als laatste een balkon met terraszit voor 4 geheel omheind met een hor tegen het ongedierte. Dat moet wel lukken hier. Ze zeggen hier niet voor niets: welcome home, als je arriveert.

Eerste prioriteit de Outlet, nee shopping mall. Er is van alles, maar niet heel veel winkels. Maar 1 Tommy Hilfiger is genoeg. Erik en Aat worden helemaal gek. Erik gaat ook echt los. Tja voor die prijs kun je het in Nederland ook echt niet kopen. Zelfs Rianne weet te scoren in deze winkel. Maar het smaakt naar meer! Maar waar is meer? Precies in de Outlet stores. Hup auto weer in en nieuwe koers ingegeven. Een waar walhalla, Aat en Erik gaan opnieuw los. Ook Rianne lukt het nog een keer. Alleen bij mij wil het niet vlotten. Ik kan natuurlijk niet naar huis zonder, dus we blijven net zo lang tot ook ik iets heb gekocht 🤣.   Met een voldaan gevoel gaan we terug naar ons nieuwe onderkomen.

Rond 21.30 uur weer thuis. Gauw naar bed want morgen is de grote dag voor Rianne en Erik: Universal Studio’s en Adventure Island.

Aardigheidje: uiteraard nog naar de supermarkt geweest. Eindelijk kon Aat zijn eigen Donald Duck in de armen sluiten. He’s coming home!! Wait and see.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan