Een goed begin....

Door Heidi - 25-07-2019 17:21

Dit wordt het reisverslag van mijn gezin en ik naar Californie. Henk Jan en ik zijn meer dan 20 jaar geleden al in Californie geweest en toen maakten we de trip van LA-LA, via een grote rondreis. Ik herinner me de gekte in Las Vegas, De hitte van Death Valley, de beroemde Golden Gate Bridge in San Fransico en de rode rotsen van Brice Canyon. Het mooiste wat ik ooit heb gezien was de Gran Canyon 'mijn adem stokte toen ik ervoor stond' zeg ik vaak tegen de jongens, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Heb nog een uitzending over de Gran Canyon op mijn to do- lijstje staan. Dit kijken we maar wanneer we er zijn geweest na deze reis, om de mythe intact te houden ook ;-).

Deze keer gaat de reis van San Francisco to San Francisco. We hebben een luxe minivan gehuurd en de eerste 5 nachten zijn geboekt via Booking.com en Airbnb. Zelf wilde ik wel met een camper mag zag mezelf toch een beetje in het niet vallen in zo'n tiny huisje met zo'n 3 X 1,90 m. om je heen. All set dus. United States of America, here we come!.

Vertrokken om 8u. HJ had gezegd half 8 maar was zelf die ochtend ook nogal relaxed dus ik dacht tijd zat voor de vlucht van 12u. Hoe vroeg je ook opstaat hoe meer je denkt te kunnen doen in de ochtend. Zo ook vanochtend; wel fijn om nog even dit account te hebben aangemaakt om een reisverslag te kunnen schrijven. Al met al nog best een stressvolle tijd; de uren tussen 8 en 12.

Prettig afgezet door Pauline op Schiphol, overviel ons op Schiphol de enorme lange rij bij de check-in. We zijn gewend om thuis in te checken, want vaak geen bagage. Nu toch een grote koffer dus in de rij. Maar goed brutale mens heeft de halve wereld, dus na wat gebluf (want zonder bluf is het leven suf) stonden we vooraan in de rij. Nog twee rijen te gaan; paspoortcontrole en handbaggagecheck. 11.45u Check! We staan aan de gate. Aangenaam luxe vlucht met schermpjes, lekkere maaltijden en een wijntje. Beginnetje gemaakt met 'Dit zijn de namen' van Tommy Wieringa. Lijf! van Isa en Medina zit ook in de tas.

We gaan beginnen!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan