Between The Californien Girls

Door Heidi - About a year ago

'Mensen denken dat we hiermee de Bimbo's uit LA bedoelen maar de echte Californien girls zijn de droge eindeloze heuevels waar jullie zojuist doorheen zijn gereden, op weg hier naartoe' zegt Sunny Rae.

We zijn inmiddels geland in onze volgende Airbnb in Coursegold. Een rit van ongeveer 3 uur maar dankzij koelbox en beatspill waarop de jongens toepasselijke nummers afspelen met titels als 'all time road' is de rit heerlijk ontspannen en humorvol. Ik zal het tijdens de vakantie nog vaak denken wat zijn ze gezellig, flexibel en leuk met elkaar . Ook superhost Sunny Rae viel het op 'de jongste met eyelashes up to the moon' en de oudste 'intelligent en humble'; these young men are gonna change the world! Mind my words and think of me when it happens' zegt ze lachend. Na een aparte avond met heerlijke pizza en prachtige zonsondergang nemen we de volgende dag afscheid van Sunny met de woorden van Julian 'ik stuur je een appje als we de wereld hebben veranderd'. Humor, want zoals HJ zei 'de wereld kan in brand staan, dan nog hebben ze hier niet in de gaten'.

In de auto op weg naar Yosimite Park praten we na over deze bijzondere plek. Sunny Rae neemt zoveel ruimte in beslag dat we daar niet aan toe kwamen tijdens ons verblijf van 1 nacht. Geen standaard leven heeft ze gehad. Geboren in Duitsland, Italiaanse nationaliteit, 5 kinderen met een behoorlijke rugzak opgevoed, getrouwd, gescheiden en nu verloofd met Joe die zich 'unfold as a naughty boy' zoals Sunny zelf zegt. We reden weg en lieten haar achter in een immens groot huis op 40 hectare grond, een hoop paarden, katten en hond Bella. 'Wat wil je nog meer' horen we Sunny nog zeggen 'ik heb energie voor 20 uur in een dag, de liefde voor alles en iedereen en ik heb Bella'. En dat is wat ze uitstraalt.

Bedenk me dat ik Eliannne een foto wil sturen van Sunny en mij in het zwembad, als dank voor deze bijzondere Airbnb- tip. Ik hou er bovendien nog een superlekker ontbijt recept aan over van omelet met spinazie/rucola en veel kaas, dichtgeklapt in de pan.

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan